1 kişinin öldüğü kaza sonrası Kahramanmaraş'a kaçmış!

Kayseri’de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonrası 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı kaza sonrası otomobili ve yaralıları bırakıp kaçan ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanığa 5 yıl hapis cezası verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2017 15:29
1 kişinin öldüğü kaza sonrası Kahramanmaraş'a kaçmış!

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık O.K. ile hem sanık, hem şikayetçi kadın E.E.ve avukatlar hazır bulundu.
Tutuklu sanık O.K., mahkemede savunmasında “Kaza Kuzey Çevre yolu üzerindeki köprüde oldu. 38 AC plakalı araç ile tek başıma seyir halindeydim. Karşı taraftan gelen araç hatalı sollama yapınca kafa kafaya çarpıştık. Olay sonrası korktum, kaçtım, otobüsle Kahramanmaraş’a gittim. Pişmanım” diye konuştu.
Duruşmaya koltuk değneği ile gelen hem sanık, hem şikayetçi kadın E.E. ise “Yengem Hatice G.’nin olduğu 58 FB plakalı aracım ile Cırgalan mevkiine gidiyordum. Köprüyü çıkarken karşı yönden gelen araç bir aracı sollayıp, uzunları yakarak bana doğru geldi. Aracın sağ tarafı uçurumdu, ben de sola doğru direksiyonu kırdım, sol şeritte kafa kafaya çarpıştık. Yengem Hatice G. hayatını kaybetti, ben de yaralandım. Sanıktan şikayetçiyim” diye konuştu.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık O.K.’ye ‘taksirle 1 kişinin ölümüne ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 5 yıl hapis cezası vererek, tutukluluk halinin devamına hükmetti. Mahkeme, hem sanık hem de şikayetçi olan E.E.’ye ise ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi.

İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.