1 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta Büyük Heyecan: 41 Bin Konut Kura Çekimi!

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kahramanmaraş'ta deprem bölgesinde yapımı tamamlanan 41 bin kalıcı konutun kura çekiminin 1 Şubat'ta yapılacağını ve 6 Şubat'ta anahtar teslimine başlanacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2024 12:09
1 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta Büyük Heyecan: 41 Bin Konut Kura Çekimi!

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, şehir genelinde tamamlanan ve devam eden kalıcı konut projelerini yerinde inceledikten sonra, "1 Şubat Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle deprem bölgesinde 41 bin kalıcı konut ve 5 bin köy evinin kurası çekilecek. 6 Şubat itibariyle anahtar teslimine başlanacak" açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu'nu ağırlayarak, şehir genelindeki kalıcı konut projelerindeki çalışmaları yerinde gösterdi. Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ın da katıldığı ziyaretlerde Bakan Yardımcısı Karaloğlu, kalıcı konutlar hakkında bilgi aldı. Saha ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Karaloğlu, "1 Şubat Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle deprem bölgesinde 41 bin kalıcı konut ve 5 bin köy evinin kurası çekilecek. 6 Şubat tarihi itibariyle de anahtar teslimine başlanacak" şeklinde konuştu.

saha-ziyareti-3.jpg

ALT VE ÜSTYAPISIYLA MODERN YAŞAM ALANLARI

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, açıklamalarının devamında, "Kura çekimi öncesinde kalıcı konutların son durumunu yerinde görmek üzere bugün Kahramanmaraş'a geldik. Sosyal donatıları, otoparkları ve yeşil alanlarıyla depremzedelerimiz için oluşturulan yeni yaşam alanlarını yerinde inceledik. İnşallah belirttiğimiz tarihte kalıcı konut ve köy evlerini vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum