10 ay önce kaybolmuştu!

10 ay önce kaybolmuştu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2016 09:58
10 ay önce kaybolmuştu!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ormanlık alanda kadın cesedi bulundu. Cesedin 10 ay önce kaybolan 80 yaşındaki Şehri Şahan’a ait olduğu sanılıyor.

Otmanlar Mahallesi Meşebükü mevkisinde ormanlık alanda bir çobanın ihbarını değerlendiren Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, arama çalışması başlattı.

Akköprü Mahallesi’nde bulunan baraj gölünden tekne ile Cehennem Deresi mevkisine giden, oradan da kara yolu ile 1 saatlik mesafede olan ihbarcının belirttiği bölgeye ulaşan ekipler, ormanlık alanda ceset kalıntıları ve kadın kıyafeti buldular.

Yaklaşık 8 saatlik bir çalışmanın ardından kıyıya ulaştırılan ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

10 AY ÖNCE KAYBOLMUŞTU

Ormanlık alanda bulunan cesedin yaklaşık 10 ay önce kaybolan Şehri Şahan’a ait olduğu tahmin ediliyor. Köyceğiz Jandarma Karakol Komutanlığı’nda görevli askerler, Muğla Alay Komutanlığı’ndan gelen jandarma komando timi ve vatandaşlar tarafından uzun süre aranan Şahan’ın postaneden 534 lira yaşlılık maaşını almak üzere 11 Haziran’da Köyceğiz’e gittiği öğrenilmiş, arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.