10 yıldır karaciğer nakli bekliyor!

10 yıldır karaciğer nakli bekliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2017 10:17
10 yıldır karaciğer nakli bekliyor!

Kahramanmaraş’ta 10 yılı aşkın süredir karaciğer nakli bekleyen Fatma Aksu, iki yıldır rahatsızlığının arttığını belirterek yardım istedi.

Kahramanmaraş’ta karaciğer yetmezliği nedeniyle ağır sağlık sorunları yaşayan 3 çocuk annesi Fatma Aksu, kendisine uzanacak yardım eli bekliyor. 
Onikişubat ilçesi, Sadıklı Mahallesi'ndeki derme çatma evlerinde yaşayan ve 10 yıldır karaciğer nakli bekleyen Fatma Aksu (42), iki yıldır artan rahatsızlığından dolayı perişan oldu.
Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ailesine bakmakta güçlük çektiğini belirten Fatma Aksu, “Bana bir şey olursa çocuklarıma kim bakar bilmiyorum, dayanacak gücüm kalmadı artık. Köylülerin verdiği desteklerle yaşamımızı sürdürüyoruz, kimsem kalmadı herkesi kaybettim. Ne olursunuz Başbakanımdan yardım bekliyorum” diye konuştu.

karaciger-nakli-1.jpg
Fatma Aksu’nun eşi Hüseyin Aksu ise, eşinin sağlık sorunları nedeniyle çalışamadığını söyledi. Aksu, “İki yıldır nakil yapılamadı. Cumhurbaşkanımdan, Başbakanımdan, Sağlık Bakanımdan, milletvekillerimden ve belediye başkanlarımdan bu işe bir el atmalarını istiyorum. Beş altı kişiyiz, eşimi bırakıp hiçbir yere gidemiyorum, ev işlerimi yine kendim yapıyorum. Evimde hiç beyaz eşya yok, köy desteği ile geçimimi sağlıyorum. Allah’ın izniyle hayırseverlerden ve yetkililerden yardım bekliyorum inşallah” dedi.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.