15 Temmuz duygusunu bize tekrar yaşattılar...

15 Temmuz duygusunu bize tekrar yaşattılar...

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2017 15:49
15 Temmuz duygusunu bize tekrar yaşattılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlımızca düzenlenen “ Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar” programı 25 Mayıs 2017 tarihinde ilimiz Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinden gerçekleştirildi.

Programın içeriği gereği salondaki tüm koltuklar önceden Al Bayraklarımız ile donatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa başta Kahramanmaraş Valimiz Sayın Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç ve Kurum, Kuruluşlarımızın temsilcilerinin protokolde hazır olduğu etkinlikte salonu dolduran vatandaşlarımızla birlikte programa ilgi çok yoğundu.

t3-001.jpg

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kuran Tilaveti ile program başladı. Kahramanmaraş Valimiz Sayın Vahdettin Özkan günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı.  Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar programında ilk olarak sahneye Kum Sanatçısı Veysel Çelikdemir gelerek etkileyici bir müzik eşliğinde 15 Temmuz gecesini özetleyen bir gösteri sergiledi. Programın Moderatörlüğünü yapan İsmail Hakkı sahneye gelerek 15 Temmuz gecesi hain darbe teşebbüsüne karşı sokaklara inerek tanka, f16’lar ve her türlü ağır silahlara karşı durarak hainlerin emellerine ulaşmalarını engelleyen. Binlerce içimizdeki kahramandan Canlarını ortaya koyarken yaralanarak Gazi olan kahramanlarımız Ahmet Şeref Kayol, Ali Ayran ve Yusuf Ak’ı sahneye davet etti. Her bir gazimiz sahneye geldiğinde o gece onların yaşadıklarından kameralara yansıyan görüntüler sahneden izlettirildi. Tek tek o geceyi anlatan gazilerimiz salonda duygu dolu anlar yaşattılar. Sanki o gecenin manevi atmosferi bir kez daha salonda yaşandı. Programın Moderatörü İsmail Hakkı gazilerimizin anlatıları arasında 15 Temmuzun genel profilini özetleyen detaylar vererek, gençlere vatan, millet ve maneviyat üzerine nasihatler verdi. 15 Temmuz Gecesi ile ilgili güzel sözleri birleştirerek bir şarkı yapan ve sosyal medyada milyonların dinlediği Üzeyir Aktulun Söyleşiler arasında sahneyi alarak “ Uyan Ey Evladı Fatihan 15 Temmuz Gecesi” adlı şarkısını söyledi ve salonu dolduran misafirler ellerinde ki Bayraklarla Aktuluna eşlik ettiler.

Manevi atmosferinin çok yüksek olduğu gece sonunda Dursun Ali Erzincanlı’ın 15 Temmuz Şehidi Astsubay Ömer Halisdemir’e itafen yazdığı 30 kuş(kurşun) şiiri ekrandan verilmesi ile program tamamlandı.

t2-004.jpg

“ Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar” programı sonunda Kahramanmaraş Valimiz Sayın Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç Erkoç ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Rasim Arı Gazilerimize sırasıyla Şanlı Türk Bayrağımızı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hediyesi Kahramanmaraş Sandukalarını takdim ettiler. Ayrıca Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı Programa desteklerinden dolayı Kahramanmaraş Valimiz Sayın Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya Plaket takdim ettiler.

t1-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.