15 Temmuz hainlerin göğüslerine bıçak gibi saplanmıştır

15 Temmuz hainlerin göğüslerine bıçak gibi saplanmıştır

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2017 16:59
15 Temmuz hainlerin göğüslerine bıçak gibi saplanmıştır

Kahramanmaraş Yeni şafak, Akit ve Milat gazetelerinin il temsilciliğinin yanı sıra Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan’ın 15 Temmuz özel çalışması okuyuculara ulaştı. Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röportajlar gerçekleştirerek Maraştan, 15 Temmuzu unutmadı unutturmadı.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir Maraştan Gazetesine 15 Temmuz’un yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz’un hainlerin göğsüne bıçak gibi saplandığını belirten Özdemir, Fetö Soruşturmalarının aynı azim ve kararlılıkla sürdüğünü vurguladı. 15 Temmuz gecesinde bütün şer ittifaklarının harekete geçtiğini ancak milli vicdan karşısında hepsinin yenik düştüğünü belirten Başkan Özdemir, ’15 Temmuz gecesi Hırsızın Hırsızlığı ortaya çıkmıştır.’ dedi.

ahmet2.jpg

15 Temmuz Darbe Girişiminin üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz bize neler kazandırdı, neler kaybettirdi?

15 Temmuz bize milli birlik beraberliği, kardeşliği millet olma şuurunu ve birlikte hareket etme ruhunu kazandırdı. 15 Temmuz öyle bir örgütlenmedir ki, Halkıyla devletini bir arada tutan ve tek vücut halinde göğsünü mermilere siper eden bir beraberlikten söz ediyoruz. Bazı Fetö soruşturmalarından dolayı aileler yanımıza geliyorlar, çocukları Fetö’nün eline düşmüş ve bizden yardım istiyorlar, biz ailelere bir şey diyemiyoruz çocuklarına inanıyorlar ama bize kırgınlıkları oluşuyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Fetö soruşturmaları çok büyük bir titizlikle devam ediyor.

15 Temmuz bize ne gibi değerler kattı?

15 Temmuzdan sonra bütün dünyada bir değişim oldu. Türkiye’nin üzerinde plan yapan dünya devletlerinin planlarının nasıl boşa çıktığına hepimiz şahit olduk. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında Hırsızın hırsızlığı ortaya çıkmış oldu. Bizde artık milli bilincimizi daha diri tutarak ve daha fazla odaklanarak bu şuurla hareket etmeye başladık. Bu tür olayların bizi ayrıştırmayacağının farkına varıp, omuz omuza vererek milli bir yapılanmaya geçmemizi sağladı.

ahmet1.jpg

Türkiye’de daha önce darbeler oldu. İlk defa bir lider halkı sokağa çağırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı sokağa çağırmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kendisi yapan, Birleşmiş Milletlerde ve Avrupa Birliğinde rahatça konuşmasını sağlayan arkasındaki milletin gücüdür. Bu aynı zamanda bir sevgidir. İnsanların Cumhurbaşkanına karşı olan sevgisini gösteriyor. Sevdiğimiz insanlar için her şeyi yaparız. Mesela Cumhurbaşkanımıza olan bu sevgi ve milletimizin vatanına olan sevgisi halkı sokağa döktü.  

15 Temmuzda milli bir ruh ortaya çıktı. Günümüzde bu milli ruh halen var mı?

15 Temmuz tecrübesi gelecek ile ilgili nesillere aktaracağımız büyük bir kahramanlıktır. İleride çocklarımıza anlatacak bir ruh ortaya çıktı. Bizim de bunun üzerine bir eğitim sistemi ile, sosyal ve kültürel sistem ile devam etmemiz gerekiyor. Yani 15 Temmuz’daki milli bilinci eğitimde ve diğer alanlarda destekleyerek bu ruhu hep diri tutmak en öncelikli amaçlarımızdan bir tanesidir.

İl Başkanlığı olarak 15 Temmuz sürecinin yıldönümünde neler yapılıyor?

Genel Merkezimizin talimatı ve Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde şehitlerimizi anma ve 15 Temmuz ruhunu canlı tutmaya yönelik çalışmalarımız var. Şehit ailelerimizi ve şehitliğimizi ziyaret edeceğiz. Şehitlerimiz adına Mevlit-i şerif okutacağız. 15 Temmuzda yaşananları anlatan kısa gösterimler yapacağız. 15 Temmuz günü de yine nöbet tutacağız. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.