15 Temmuz millet bahçesi devam

15 Temmuz millet bahçesi devam

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2017 17:31
15 Temmuz millet bahçesi devam

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aralıksız devam ettirdiği 15 Temmuz Millet Bahçesinde çalışmaları bitirme noktasına geldi.

Hacı Bayram Veli Mahallesi sınırları içerisindeki Gayberli mevkiinde bulunan 180 bin metrekarelik alana sahip 15 Temmuz Millet Bahçesi düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere. 15 Temmuz Millet Bahçesi bütün görkemiyle yaza hazır hale getirildi.

Kentsel dönüşüm sonrası Gayberli Mevkiinde oluşturulan 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde hummalı bir çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

m1-020.jpg

15 Temmuz Millet Bahçesi’nde bugüne kadar yapılan zemin düzenleme ve toprak tesviye çalışmaları, altyapı drenaj çalışmaları, kuyu ve su deposu çalışmaları, perde duvar çalışmaları, kanalizasyon, yağmur hattı ve içme suyu alt yapı çalışmaları ve 2000 adet ağaç dikimi tamamlanırken, elektrik altyapı çalışmaları, biyolojik gölet yapımı, 100 adet çöp kovası, 60 adet piknik masası, 3x3 metre ebatlarında 75 adet kamelya, 100 adet tekli bank, kafeterya, çay ocağı, mescit, wc, idari bina,5 adet giriş takı, güvenlik ve büfe yapımı, bitkileştirme ve çim serim çalışmaları devam ediyor.

Diğer taraftan da oyun gruplarından ahşap gemi oyun grubu, ahşap gemi oyun parkuru, engelli çocuk oyun grubu, oyun tüneli, dev salıncak, atlı salıncak, anne çocuk salıncağı, engelli salıncak, halatlı tırmanma macera parkuru (5-12 yaş), halatlı tırmanma macera parkuru (2-5 yaş) olmak üzere yapım çalışmalarını sürdürüp halkın kullanımına hazır hale getirmek için hummalı bir şekilde devam ediyor.

m2-013.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.