15 Temmuz,Asım’ın nesline karşı yapılmaya çalışılan bir darbe girişimidir

15 Temmuz,Asım’ın nesline karşı yapılmaya çalışılan bir darbe girişimidir

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
15 Temmuz,Asım’ın nesline karşı yapılmaya çalışılan bir darbe girişimidir

Kahramanmaraş Yeni şafak, Akit ve Milat gazetelerinin il temsilciliğinin yanı sıra Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan’ın 15 Temmuz özel çalışması okuyuculara ulaştı. Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röportajlar gerçekleştirerek Maraştan, 15 Temmuzu unutmadı unutturmadı.

Fatih’in torunlarıydık biz; her gün yan yana saf tutan, ekmeği bölüşüp yiyen, omuz omuza Çanakkale’de şehit olan ecdadın bize emanet ettiği kutsal torakların bekçileriydik biz…
Diğer tarafta ise Konstantinos’un tohumları ve onlara uşaklık yapanlar vardı.

Bu uşakların tek bir derdi vardı; Bizans oyunları ile yıktıklarını, yok ettiklerini zannettikleri ama Anadolu’da yaklaşık 1000 yıllık bir tarihi olan, Alparslan’ın yolunu açtığı, Ertuğrul Gazi’nin hazırladığı, Osman Bey’in başlattığı bir İmparatorluğun torunlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin Recep Tayyip ERDOĞAN ile hızla yeniden güçlenmesini engellemekti.
Ama biz; Üstat Necip Fazıl Kısakürek gibi; ’’Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes; Ey kahpe rüzgâr artık ne yandan esersen es’’ demiştik.

15 Temmuz darbe girişimi, 2023,2071 vizyonuyla hızla ilerleyen bir milletin varlığına, birliğine kasteden dinamiklerin bir araya gelerek, aslında yıllar önce planladıkları ve belli aralıklarla hayata geçirdikleri olaylardır. Osmanlı’yı haçlı seferleri ile yıpratmaya çalışan aynı kökün tohumları şimdi de belli aralıklarla Türkiye’de planladıkları askeri ve ekonomik darbeler ile bir milletin uyanışını engellemeye çalışmaktır. Bu planlarına Suriye ve Irak’ta besledikleri DAEŞ ve PKK üzerinden ülkemizde yaptıkları silahlı ve bombalı eylemler ile de bizi rahatsız etmeye korkutmaya çalışsalar da hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır.
15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ ve onun kuyruğuna takılan uşakların asıl hedefi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, tıpkı Fatih Sultan Mehmet Han, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman gibi azimli,kararlı, inançlı,korkusuzca cesur bir şekilde batının tüm oyunlarına karşı koyup Türkiye’yi 2023-2071 vizyonuna hazır hale getirmesinden korkmalarıdır.

15 Temmuz darbecileri aslında, Merhumlar; Eşref Bitlis, Recep Yazıcıoğlu, Adnan Kahveci, Gaffar Okkan, Muhsin Yazıcıoğlu, Turgut Özal gibi tek kaygıları vatan, millet, bayrak olan insanların ölümünde bir şekilde şaibesi ve parmağı olan statükocu Türkiye düşmanlarının bu defa da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve çalışma arkadaşlarına, pislikten kokuşmuş, silahlı güçlerimizin içine sızmış vatan hainleri ve millet düşmanları aracılığıyla saldırdıkları şekil değiştirmiş halleriydi.

15 Temmuz’da Kahramanmaraş’tan İstanbul’a bir ziyaret için seyahat etmiş, saat 20,00 civarı Atatürk Havalimanına inmiştim. Aslında bir gariplik olduğunu beni havaalanından almaya gelen İstanbul’da yaşayan arkadaşımın bana; Başkanım havalimanı girişinde yaklaşık 300-500 metre mesafe ile 2 ayrı polis kontrolü var. İlk ekip bazı araçları durdurup kimliğine bakıp gönderiyor. Ben daha önce hiç böyle bir uygulama ile karşılaşmadım demişti. Bizde muhtemelen olası bir ihbardan kaynaklı artırılmış güvenlik önlemi olarak yorumlamıştık. Nerden bilebilirdik birazdan gözü dönmüş vatan hainlerinin masum insanların üzerine bomba yağdıracaklarını… Florya civarında duyduk alçakça kalkışmayı ve hemen neler yapabiliriz diye birçok eş ve dostla konuşurken, Sayın Cumhurbaşkanımızın meydanlara davet çağrısı ile milli mücadelede yeni bir çığır açma hareketi başlamıştı. Bir anda Silahlı askerler, tanklar önümüzü kesmişti ama etrafıma baktığımda Türkü, kürdü, lazı, çerkezi, alevisi, sünnisi, sağcısı, solcusu, milliyetçisi, demokratı, kadını, erkeği, çocuğu, genci, yaşlısı, başı açığı, kapalısı bir milletin vatan kaygısı ile nasıl toplu bir şekilde hareket ederek ateşli silahlardan, tanklardan, helikopterlerden, uçaklardan daha etkili bir silaha dönüştüğünü gördüm. Sanki herkes birbirini tanıyor, dayanışma içerisinde’’Ya Allah Bismillah’’ nidalarıyla kendisine silah doğrultan askere yinede önce şefkat duygusu ile el uzatıp evladım, kardeşim, abim yanlış yapıyorsun ateş etme diye uyararak onu yaptığı yanlıştan çevirmeye çalışan necip bir millet vardı. Jetlerin sonic patlama hamlesi ile bomba atılıyor havası vermesinden bile korkmayan bir milletin vatanına sahip çıkışı vardı. O tabloyu gören bir insan bu milletin özel bir millet olduğunu çok rahat anlayabilirdi. Aslında anlatacak söylenecek çok şey var o geceye dair ama özetle şunu söylemeliyim ki merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘’Biz aynı kilimin desenleriyiz’’ sözünde anlatmak istediği gibi tüm renklerimizle birlikte biz büyük bir millet olduğumuzu 15 Temmuz gecesi bir kez daha anladık.

15 temmuz yaklaşık 1000 yıldır Anadolu’da yaşayan bir millete yapılmaya çalışılan darbe planının Cenab-ı Allah’ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu ve milletin feraseti ile başarısızlığa uğratılmıştır.

Biz Ay-Yıldızlı Al Bayrak altında yaşayan büyük Türk Milletiyiz. BİZİ BÖLEMEYECEKLER…

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.