16 Nisan da önemli bir sınav var

16 Nisan da önemli bir sınav var

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2017 17:00
16 Nisan da önemli bir sınav var

Kahramanmaraş Ak Parti OnikiŞubat İlçe Başkanlığı Evet ofisi açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Açılışa Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı Sıtkı Güvenç, Ak Parti MDK Av. Metin Doğan,  Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel ve birçok üst düzey yetkilinin katılımıyla gerçekleşti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak 16 Nisan’da Türkiye’nin önemli bir sınav vereceğini belirtti. Kaynak konuşmasında 90 Yıllık Cumhuriyetin sürekli darbeler ile karşı karşıya bırakıldığını ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Bu zamana kadar gördüğümüz tablo bizi gurur veriyor. Evet ofisimizin açılışını adeta mitinge çevirdiğiniz için hepinizle gurur duyuyorum. 16 Nisanda önemli bir sınav var. Bu vatan milletimizin kanıyla sulanıp bize armağan edilen bir vatandır. 90 Yıllık Cumhuriyetimizde darbelerle karşı karşıya kaldık. Bunları yaşadık hiç biri ülkemize saadet getirmedi milletimize daha kötü şeyler getirdi, İktidara gelen eski büyüklerimiz hizmetlerini canı ile ödedi. Başı kapalı kardeşlerimiz çok sıkıntılar la karşılaştı ama bunlar geride kaldı artık. 16 Nisanda güçlü Türkiye’nin önünde kimse duramayacak. Kendini mehdi  zanneden sapık 15 Temmuz’da vatandaşlarımızı kaosa sürükledi. Ama başarılı olamadı. Bir daha bunlara fırsat vermeyeceğiz. Değerli Hemşerilerim 16 Nisan da EVET diyelim geleceğimiz için EVET diyelim 18 Maddeyle milletten yetki almayan kimse söz söylemesin.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.