160 Sivil Toplum Kuruluşu 'evet' dedi

160 Sivil Toplum Kuruluşu 'evet' dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2017 11:26
160 Sivil Toplum Kuruluşu 'evet' dedi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte Kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Başkanlık Sistemi ve Anayasa değişikliği konulu programda bir araya gelen 160 Sivil Toplum kuruluşu Referanduma ‘Evet’ dedi.

 

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Erkoç, Türkiye’nin birçok sıkıntılar çektiğini belirterek bu sıkıntıların Başkanlık Sistemi ile birlikte sona ereceğini belirtti.

Cumhurbaşkanının yarın Kahramanmaraş’ta misafir edileceğini hatırlatan Erkoç, ‘Milletin adamını yarın en güzel şekilde ağırlayacağız.’ dedi.  Tüm halktan yoğun bir katılım beklediğini söyleyen Erkoç, Gelecek için propagandalara aldırış etmeden yeni sisteme geçilmesi gerektiğini belirtti.

612c644e-2731-4f25-9cca-6c04931d08d0.jpg

Başkan Erkoç şunları kaydetti:  “Geçen hafta hep beraberce Kahramanmaraş destanının 97. Yıl dönümünü coşkuyla kutladık. Kahramanmaraş ruhu, 12 Şubat Ruhu çok önemli, bu ülkenin istiklal mücadelesinde Kahramanmaraş Destanı önemli bir dönüm noktasıdır. Adeta istiklal mücadelesinin fitilini ateşleyen bir neslin torunlarıyız. Türkiye’nin huzuru istikrarı ve Ülkenin daha istikrarlı hale gelmesi için Kahramanmaraş halkı bu istiklal mücadelesi için en ön safta durdu ve durmaya devam edecektir.  Türkiye Dünya siyasetinde söz sahibi bir ülke artık, son 15 yıldan bu yana Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu ülkenin evlatları büyük bir özgüvenle bu ülkeye geleceğe taşımak için canlarını ortaya koydular. Tüm badireleri atlattık çok önemli saldırılar engellemeler oldu, Parlamenter sistemdeki sıkıntıları aşacağız inşallah.

Yürütmenin vizyonu ülkenin vizyonudur. İnşallah sizler ve Kahramanmaraş halkıyla birlikte Cumhurbaşkanımızı bağrımıza basacağız. Tüm Sivil Toplum Kuruluşları olarak Cumhurbaşkanımıza ev sahipliği yapacağız. Bugün ve yarın yoğun gayretler bekliyoruz bütün STK’lardan. Bütün STK’lar bağlı bulunduğu alt birimlere gerekli irtibatları sağlayarak güzel bir gün geçirmek istiyoruz. Türkiye bu yeni sisteme yeni bir atılımla Türkiye’miz gelecekte bugünleri tarihimize altın harflerle yazdıracaktır. Dünyadaki süper güç olmuş ülkelerin yönetim şekilleri bellidir. Türkiye’mize birçok saldırı var, bu rejim değişikliği değildir, bir sistem değişikliğidir ve ülkemizin bu sistem değişikliğine ihtiyacı var. Sayın Cumhurbaşkanımızın gayreti ile birlikte çok önemli hizmetlere imza atıldı. Boş engellemeler ve badirelerle uğraşmak yerine gelecekte değerlere yönelik hizmetler olacaktır. 16 Nisan günü çok önemli, Kahramanmaraş’ta halkımız da çok heyecanlı bunu görebiliyoruz. Cumhurbaşkanımızla birlikte 16 Nisan’da Tüm Dünya’ya mesaj vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Referandum çalışmalarına Kahramanmaraş’ta başlaması büyük önem taşıyor. Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak STK’ların her zaman yanındayız. Bütün dertlerine ve sıkıntılarına çözüm bulmak için çalışıyoruz.”

whatsapp-image-2017-02-16-at-10.24.15.jpeg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.