18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2017 10:19
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği

Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından, 102. Yıl Dönümü münasebetiyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.


Türkoğlu Misak-ı Milli konferans salonunda 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Etkinliği düzenlendi. Etkinlik, şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve kuran-ı kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.

Programa ilçemiz Kaymakamı Serdar Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Gazilerimiz, Şehit Yakınları, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal; “Bugün daha anlamlı bir Çanakkale şehitleri anma programı bizim için. Çünkü 15 Temmuz gibi haince bir darbe girişimini bu millet yine Çanakkale de Hristiyan haçlı ordusunun karşına çıktığı gibi, tankların, uçakların, mermilerin karşına sadece göğsünü siper ederek onların tohumlarına karşı da aynı mücadeleyi, aynı kahramanlığı göstermiştir.
Bunun için aziz milletimize de şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek konuştu.

17434780_1257898110990504_85540359497533351_o.jpg

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okudu. Çanakkale Şehitleri ile ilgili sinevizyon gösterileri düzenlendi. Çanakkale Deniz Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma münasebetiyle düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.