20 Adet Geçici İş Yeri daha Hak Sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan 20 adet geçici iş daha hak sahiplerinin belirlenmesinin ardından Sahiplerine teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2023 01:05
20 Adet Geçici  İş Yeri daha Hak Sahiplerine teslim edildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan 20 adet geçici iş daha hak sahiplerinin belirlenmesinin ardından Sahiplerine teslim edildi. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Şu ana kadar şehir merkezimizde planlanan 2 bin 436 geçici iş yerinin 2 bin 246 tanesi tamamlandı. Şehir genelinde ise planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinin 3 bin 615 adedi teslim edildi. Hedefimizi gerçekleştirme oranımız yüzde 89” dedi.kuzey-park-6.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Onikişubat ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilen Kuzey Park Geçici Esnaf Çarşısı’nın kura çekim töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün katılımıyla Kuzey Park Geçici Çarşı’da gerçekleştirilen kura çekimiyle toplamda 20 geçici iş yeri esnaflara teslim edildi. Kura çekimi programında konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Bu zorlu süreçte hamdolsun devletimiz ve milletimizin iş birliğiyle üst düzey bir koordinasyonla her alanda ciddi bir normalleşme süreci geçiriyoruz. Depremde iş yerleri yıkılan veya hasar alan esnaflarımızın faaliyetlerini sürdürmesi için AFAD ve kardeş belediyelerimizin desteğiyle geçici çarşılar oluşturuyoruz. Şu ana kadar şehir merkezimizde planlanan 2 bin 436 geçici iş yerinin 2 bin 246 tanesi tamamlandı. Şehir genelinde ise planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinin 3 bin 615 adedi teslim edildi. Hedefimizi gerçekleştirme oranımız yüzde 89. İhtiyaç oldukça uygun alanlarda geçici çarşılar oluşturmayı sürdürüyoruz. Bugün de Kuzey Park Geçici Çarşı’mızda 20 iş yerimizin kurasını çekerek esnafımıza teslim edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.