4 Kişinin katili tanıdık çıktı

4 Kişinin katili tanıdık çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2017 17:52
4 Kişinin katili tanıdık çıktı

izmir'de Hüseyin Tiryaki ve ailesinden 3 kişinin öldürülmesine ilişkin olay aydınlatıldı. Cinayeti olayın ardından intihar eden ailenin eczacı yakını Hakan Kılıç'ın işlediği ortaya çıktı.

İzmir'de 4 kişinin öldürüldüğü toplu cinayet aydınlatıldı. Cinayetleri, ailenin yakından tanıdığı bir eczacının işlediği belirlendi

Buca'da 27 yaşındaki Hüseyin Tiryaki ile üç aylık hamile eşi, annesi ve kızkardeşinin öldürüldüğü olayla ilgili emniyet geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bölgedeki MOBESE kayıtları detaylı olarak incelendi. Hüseyin Tiryaki'nin en son yakın arkadaşı eczacı Hakan Kılıç'la görüldüğü tespit edildi. 

Bilgisine başvurmak üzere eczacının evine giden ekipler Hakan Kılıç'ın cesedini buldu.

4 yıl önce annesini kazada kaybettiği için psikolojisi bozulan Hakan Kılıç'ın babasının, Hüseyin Tiryaki'nin annesiyle evlenmek istediği ancak Kılıç'ın buna karşı çıktığı öğrenildi.

Hakan Kılıç olay günü eczaneye ilaç alacağını söyleyerek Hüseyin Tiryaki'den yardım istedi. Kılıç'ın birlikte ilaç almaya gittiği arkadaşını arabada silahla vurarak cesedini Kaynaklar semtinde yol kenarına bıraktığı belirlendi.

Kılıç daha sonra Tiryaki'nin evine giderek 3 aylık hamile eşi, annesi ve kızkardeşini bıçakla öldürdü.

Cinayetten sonra ise aileyi tanıdığını söyleyerek adli tıpta cesetleri teşhis eden Kılıç, akşam saatlerinde evinde yaşamına son verdi.

ALAŞEHİR VE SARIGÖL'DE TOPRAĞA VERİLECEKLER

Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda Hüseyin Tiryaki'nin cesedi bulunmuş, Menderes caddesi üzerindeki Tiryaki'nin evine giden polis ekipleri çilingir yardımıyla girdikleri evde Tiryaki'nin annesi Aysel Aslan, üniversite öğrencisi üvey kızkardeşi Behiye Aslan ve 3 ay önce evlendiği eşi 3 aylık hamile Fadime Tiryaki'nin bıçaklanarak öldürülmüş cesetlerini bulmuştu.

Hüseyin Tiryaki ile annesi Aysel Aslan ve üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ın cenazelerinin ikindi vakti Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Şahyar Mahallesi'nde eşi Fadime Tiryaki'nin de Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde defnedileceği bildirildi.

Hüseyin Tiryaki'nin İstanbul'da bulunan öz babası Cuma Tiryaki'nin de cenazeye katılmak üzere geldiği belirtildi.

Öte yandan cesedi yol kenarında bulunan Hüseyin Tiryaki ile Fadime Tiryaki'nin 4 ay önce kaçarak evlendikleri, ailelerin barışmasıyla 3 ay önce de düğünlerinin yapıldığı öğrenildi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.