5 askeri ölesiye darp ettiler!

5 askeri ölesiye darp ettiler!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2017 17:00
5 askeri ölesiye darp ettiler!

Çarşı izinlerinin ardından otobüsle İzmit’ten Kandıra’daki birliklerine dönen 5 asker, otobüste tartıştıkları bir gencin yolu kesen 15 yakını tarafından feci şekilde darp edildi. Olay anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmit'te çarşı izninden dönen 5 askerin 15 kişi tarafından otobüs içerisinde darp edilme anları aracın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay 16 Temmuz Pazar günü İzmit-Kandıra yolu üzerine Cubuklu Osmaniye mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hafta sonu çarşı izinleri için Kandıra’dan İzmit’te gelen 5 asker, birliklerine dönmek için belediyeye ait halk otobüsüne binerek yola çıktılar. Askerlerden K.A. adlı er, yolculuk sırasında otobüste bulunan A.G. adlı genç ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladılar. Tartışmanın ardından gencin Çubuklu Osmaniye’deki yakınlarına olayı anlatması sonrasında gencin 15 arkadaşı otobüsün önünü kesti. Çubuklu Osmani’ye mevkiinde otobüsü durduran 15 kişi, içeride bulunan K.A. adlı genci bayıltana kadar darp ettiler. Saldırgan şahıslar olayı ayırmaya çalışan diğer 4 eri de darp ederek yaraladılar.

20170721aw128882_04.jpg

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı
Otobüsün güvenlik kameralarına da yansıyan olayda yolu kesen 15 kişi aracın orta kapısından binerek koltukta oturan askerleri darp etmeye başlıyor. Uzun süre askerlerden K.A. adlı eri darp eden 15 kişi daha sonra olayı ayırmaya çalışan diğer 4 eri de darp ediyor. Askerlerin feci şekilde darp edilmesine dayanamayan otobüsteki bir bayan ise saldıran şahısları uzaklaştırmaya çalışıyor. Kavgayı ayırmak isteyenlere de saldıran şahıslar daha sonra otobüsten iniyor. 

20170721aw128882_01.jpg20170721aw128882_02.jpg


Askerlerden biri bayılana kadar darp edildi
Saldırı sırasında otobüstekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri 1 askerin feci şekilde darp edildiği olayda tarafları ayırarak askerlerin güveliğini sağladı. Olay sonrasında darp edilen 5 asker, ambulansla hastanelere kaldırıldı. Darp edilen askerlerden K.A. adlı erin durumun ağır olduğu ve tedavi altında olduğu öğrenildi.

10 kişi gözaltına alındı
Otobüsün önünü keserek askerlerin darp edilmesi olayına karıştığı iddia edilen 15 kişiden A.G. ve yakını olan dokuz kişi, İzmit Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların karakolda işlemlerinin tamamlanmasının arından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.