Abdulhamithan Vakfı’ndan Erkoç’a teşekkür

Abdulhamithan Camii Vakfı Yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2015 10:07
Abdulhamithan Vakfı’ndan Erkoç’a teşekkür

Abdulhamithan Camii Vakfı Başkanı Ömer Faruk Şirikçi, Başkan Yardımcısı Ali Özturan, Üyeler Mehmet Temizdemir, Ejder Gülçin ve Mehmet İlgin’den oluşan heyet Başkan Erkoç’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan Abdulhamithan Camii Vakfı Başkanı Ömer Faruk Şirikçi, Abdulhamithan Camii’nin tıpkı Sultan Ahmet Camii gibi ışıklandırılacağını ifade ederek: “Büyükeşhir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beyefendi, Abdulhamithan Camii’mizin Sultan Ahmet Camii gibi ışık ve ses gösterileri yapabilecek hale gelmesi için bir proje hazırlatmıştı. Bu proje doğrultusunda ihale yapıldı ve Philips firmasına yer teslimini yaptık. Ocak ayı sonu itibariyle çalışmalar tamamlanacak. Şehrimizin medar-ı iftiharı olan Abdulhamithan Camii’miz bu projenin tamamlanmasıyla Kahramanmaraş’ın tanıtımında daha bir fazla yer tutacak.

Böylesine anlamlı bir projeden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beyefendi’ye teşekkür etmek adına kendisini Yönetim Kurulumuzla birlikte ziyaret etmek istedik dedi.

Açıklamanın ardından Abdulhamithan Camii Vakfı Başkanı Ömer Faruk Şirikçi Uludaz Uğur Festivali ile alakalı bir tabloyu Başkan Erkoç’a hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç, Abdulhamithan Camii Vakfı Başkanı Ömer Faruk Şirikçi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.