Acı haber Ekinözü'nde ki aileye ulaştı

Acı haber Ekinözü'nde ki aileye ulaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2017 11:53
Acı haber Ekinözü'nde ki aileye ulaştı

Antalya’nın Kepez ilçesinde 23 gün önce göreve başlayan Ekinözülü polis memuru Ümran Yetişken (28), iddiaya göre meslektaşının şaka amaçlı olarak doğrulttuğu silahtan çıkan kurşunla yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesi Maarif Mahallesinde oturan polis memuru Ümran Yetişğen’nin (28)  babası Cafer ve Elif Yetişğene Antalya’da görev yapan Polis Memuru Kızlarının hayatını kayıp ettiğinin haberi yetkililer tarafından verildi.

4 erkek ve 3 kız Kardeş olan Ümran Yetişğen’in asıl mesleğinin öğretmenlik olduğu, atanamayınca da polisliği seçtiği öğrenildi. Genç yaşta meslektaşının silahından çıkan kurşunla hayata veda eden Yetişğen’in cenazesinin bugün ikidin namazına mütakip Ekinözü ilçesinde defnedileceği belirtildi.

Öte yandan Polis Memuru Ümran Yetişğen’nin Kardeşi Murat Yetişğen’de 2 ay önce Antalya’da uzman çavuş olarak göreve başladığı öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana geldi. Ekinözü ilçesi nüfusuna kayıtlı olan 28 yaşındaki Ümran Yetişken, ilk görev yeri olarak Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü emrine atandı. 23 gün önce göreve başlayan Yetişken, Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3873 Sokak üzerindeki bulunan ve meslektaşlarının da kaldığı bir apartmanda ev tuttu. Taşınma işlemlerini tamamlayan Yetişken, aynı apartmanda oturan meslektaşı S.Ş.’nin evine ziyarete gitti. Burada sohbet ettikleri sırada S.Ş., iddiaya göre beylik tabancasını şaka amaçlı olarak Yetişken’e doğrulttu. Bir anda ateş alan silahtan çıkan kurşun, Yetişken’i göğsünden yaraladı. Kanlar içerisinde kalan talihsiz polis memuru, olay yerine çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Yetişken, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şaka yapmak isterken Yetişken’in ölümüne neden olduğu iddia edilen polis memuru S.Ş., meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.