Afşin Belediyesi sezona hızlı başladı…

Afşin Belediyesi sezona hızlı başladı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2017 14:32
Afşin Belediyesi sezona hızlı başladı…

Afşin Belediyesi’ne bağlı fen işleri ekiplerince bahar ayının gelmesi ile beraber yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarına başladı.

Efsus Turan Mahallesi, Fidanlık arazisi mevkiinde bulunan Fidanlık caddesi ve Hilal Kent Dubleks evleri yollarında asfalt çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve yapılacak işlemler hakkında bilgiler veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi,” Afşin Efsus Turan mahallesi, fidanlık caddesindeyiz. Burada yeni imar planımıza göre 20 metre genişliğinde bir bulvarımız var. Nazım Kaynak bulvarını atlas Kent’e bağlayan büyük bir yolumuz bu yerimiz” dedi.

Fatih Caddesinde başlanılan bu yolun önemli bir arter olacağını belirten Başkan Güven sözlerine şöyle devam etti,” Afşin de sezon hava şartlarının düzelmesiyle yeni başladı. Çalışmalarımıza bir an önce başladık. Aynı zamanda hilal kent bölgemizde de yol yapım çalışmalarımıza başladık. Önümüzde ki hafta itibari ile parke, bordür ve kaldırım işlemlerine kaldığımız yerden başlayacağız. Büyükşehir Belediyesi Kaski Ekiplerinin alt yapı çalışmalarının tamamladığı yerlerin bizim mücavir alanımıza giren alanların yüzde 45’inin üst yapı çalışmalarını tamamladık. Bu yıl ki hedefimiz çalışmalarımızda Afşin’imizin tamamını bitirmeyi hedefliyoruz ama asgari yüzde 80 ila 85 ini çıkacağız yol çalışma alanları olarak. Planlama ve hazırlıklarımız, programlarımız tamam. Bismillah dedik ve çalışmalarımıza artık başladık. İnşallah Afşin’imizi güzel günler bekliyor. Üst yapı sorunlarının tamamın bittiği, alt yapı sorununun minimuma indiği, yeşil alanların bolca kullanıldığı, sosyal alan ve kültürel faaliyetler ile tesislerin yoğun olarak hizmet verdiği bir Afşin oluşturmak hayalimizdi.  Elhamdülillah birçoğunu gerçekleştirdik. Seçim beyannamesinde vaat ettiğimiz hizmetlerin çoğu bitti.  Kalanları ise yakında bitireceğiz. Tekrar Rabbim çalışanlarımıza şehrimizin insanlarına, ülkemize, ordumuza sağlık sıhhat versin güç versin” şeklinde sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.