Afşinbey Caddesi asfaltlandı

Afşinbey Caddesi asfaltlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2016 12:24
Afşinbey Caddesi asfaltlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerde başlattığı asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önceden Afşinbey Bey Caddesi’nde kotlama ve stabilize çalışmalarının yapılmasına başlanmıştı.

Kotlama ve stabilize çalışmaları tamamlanan caddede sıcak asfalt serim çalışmalarına başlayan ekipler, çalışmalara sıcak havalara rağmen ara vermeden devam ediyorlar.

Konu ile ilgili olarak Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce verilen bilgilerde: “ Afşin Afşinbey Caddesi 3,6 km gidiş ve 3,6 km geliş olmak üzere toplam 7,2 km olup 11 m-13m değişken platforma sahip olan yolumuzun tamamında daha önceden tamamladığımız binder kaplama üzerine sıkışmış 6,5 cm yüksekliğinde aşınma tabakası çalışmalarımız devam etmektedir. 18.07.2016 tarih ve saat 18:30 itibari ile yolumuzun ilk şeridi tamamlanmıştır” denildi.

Öte yandan Afşin İlçesinde Arıtaş Mahallesi yolunda da çalışmaların devam ettiği belirtilen açıklamada: “ Arıtaş Mahallesi yolumuzun tamamı 8,8 km olup, yolumuzun tamamının yüzeyinde bulunan deforme olmuş kaplama kaldırılıp, yol güzergahı üzerinde alt zeminde bozuk olan 1,1 km kısım 1m derinliğinde 9,5 m platform genişliğinde kaldırılarak kaya dolgu çalışmalarımız devam etmektedir. Alt zemin hazırlıkları tamamlanması akabinde 20 cm yüksekliğinde alttemel ve 15 cm temel tabakası ile yol platformu yükseltilerek kaplama çalışmalarımız başlatılacaktır” denilerek bilgi verildi.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.