Afşinder 'den anlamlı kampanya Benim Kur'an-ı Kerim'im

Afşinder 'den anlamlı kampanya Benim Kur'an-ı Kerim'im

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2017 13:59
Afşinder 'den anlamlı kampanya Benim Kur'an-ı Kerim'im

Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği AFŞİNDER, okulların kapanması ve yaz Kur'an Kurslarının açılması ile beraber, "Benim Kur'an-ı Kerim'im" diyerek cüzünü tamamlayan erkek çocuklarına mavi, kız çocuklarına pembe kapaklı Kur'an-ı Kerim hediye edip, çocukların Kur'an-ı Kerim okumalarını teşvik etmek üzere, "Haydi Çocuklar Camiye " adında kampanya başlattı.

Okulların kapanması ile ilk ve ortaokul öğrencilerinde yaz Kur'an Kurslarına kayıt olan öğrenci sayısında ciddi artış oldu. Diyanet camilere kayıt yaptıran öğrencilere cüz ve ilmihali bilgileri içeren kitapları ücretsiz olarak teslim ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Afşinder Başkanı Ahmet ARDIÇ, Çocuklar ve gençler bizim geleceğimizin teminatı. Milli ve manevi değerlerini bilen, iradeli, doğru kaynaktan beslenen nesiller yetiştirmek için çalışmalıyız. 15 Temmuz süreci ile birlikte üzülerek bir kez daha gördük ki, Kur’an ve Sünnet çizgisinde doğru kaynaktan beslenilmediğinde yanlış yollara sapılabiliniyor. Diyanete bağlı tüm yerlerde görevli arkadaşlar aşk ve şevkle bu işi gönülden yapıyor. İlk eğitim setini ücretsiz veriyor. Ama cüzden sonra Kur'ana geçenler kitaplarını kendisi temin etmek zorunda. Elbet her evde yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim var. Ama bu genç yavrularımızın "Benim Kur'an-ı Kerim'im" diyerek şevkle alıp okumaları için, gerekli merciler ile yaptığımız istişarelerde çok isabetli ve uygun olacağı kanaatine vardıktan sonra bizlerde bu ulvi hizmete katkı sunmak adına böyle bir kampanya başlattık.

Şuanda 3.250 civarı kayıt yaptıran öğrenci var. İnşaallah hamiyetli ve sehavetli gönül dostlarımızın katkıları ile tüm çocuklarımızı ismini yazıp, hediyesini vererek sevindirmek istiyoruz. Şimdiden katkı sunanlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum, dedi.

Kur'an-ı Kerim'lerimiz Diyanet onaylı, Hayrat Vakfına ait, mavi ve pembe kapaklı, bilgisayar baskılıdır. 10 lu paket halinde 120,00 TL 'dir.

Kampanyaya destek olmak isteyenler, açıklama kısmına "Kur'an-ı Kerim Kampanyası " yazarak,

Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği

Kuveyttürk İkitelli Şubesi

IBAN : TR80 0020 5000 0066 6568 0000 02

Hesabına istedikleri kadar yatırabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.