Afşinder Genel kurulunda Ahmet Ardıç ve Yönetim Kurulu güven tazeledi

Dostluk, Kardeşlik ve Kültürün buluştuğu adres olan Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği 5. Olağan genel kurulunu 14 Ocak Pazar günü Florya dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2018 09:53
Afşinder Genel kurulunda Ahmet Ardıç ve Yönetim Kurulu güven tazeledi

Derneği yaptığı başarılı çalışmalarla örnek bir sivil toplum kuruluşu haline getirmeyi başaran mevcut başkan Ahmet Ardıç ve yönetim kurulu, tek liste halinde girdikleri genel kurul da güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlid Uyan, Türkoğlu, Andırın, Elbistan, Büyüktatlar, Arıtaş, Küçüktatlar, Büget , Yedi Dost dernek başkanlarının yanı sıra çok sayıda Afşinli dernek üyesi katıldı. Program saygı duruşu, tüm şehitlerimiz ve vefat eden üyeler için Kur’an-ı Kerim ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Divan heyetinin seçilmesinin ardından genel kurul başladı.

Açılışta faaliyetler hakkında bilgi veren dernek başkanı Ahmet Ardıç, burası muhabbet ve samimi insanların buluşma noktası. Bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 2013 yılından beri yürüttüğümüz görev süresinde bir çok güzelliklere ve mutluluklara şahit olduk. Sizleri önemsiyoruz. Dernekler herkesin buluşma noktası olması gerekir. Tüm siyasilerimizi, yerel yöneticilerimizi ve bürokratlarımızı bu vesile ile sadece Afşinder değil tüm dernekler ile kaynaşmaya ve buluşmaya davet ediyoruz. Kahramanmaraş’a göre fazla ama İstanbula göre orta dereceli hemşeri sayımız var. Ortalama 100 bin civarı, bu hemşerilerimizin tüm akraba ve dostları memlekette yaşıyor. Farklı argümanlar ve adlar altında paralel yapılan toplantılar tüm Kahramanmaraş’a zarar verir. Birliktelikler ve muhabbet zarar görür. Samimane, İnanmış kendisine güvenen güzel insanların bir araya geldiğinde Eğitim, Kültür, Sanat, Maneviyat ve değerlere sahip çıkma noktasında neler başarabileceklerini 5 yıllık görev sürecinde yönetim ekibimizle gösterebildiğimizi düşünüyorum.

afsinder-genel-kurulunda-ahmet-ardic-ve-yonetim-kurulu-guven-tazeledi2.jpg

Hedef, gelecek nesillere REHBER olan bir Sivil Toplum Kuruluşu olmak…

Hedef daha çok hemşerimize ulaşıp, gönül köprüleri kurmaktır.   Bizler devraldığımız emaneti hakkıyla yürütmek ve derneğimizi üstlendiği misyon ve vizyon ile gelecek nesillere rehber olan bir sivil toplum kuruluşu olması için mücadele ediyoruz. Kuruluştan itibaren emek ve katkı sunan, iki dönemdir bizlerle beraber bu bilinçle ve hasbi olarak yol ve dava arkadaşlığı yapan gönül dostu yönetim kurulu üyelerimize, fedakârlıkları ile başarımıza katkı sunan aileme ve iş arkadaşlarıma, ayrıca isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemdeki çalışma arkadaşlarımız ile de ilk günkü aşk ve şevkle bu ulvi hizmeti yapmanın hazzını beraber yaşarız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Küçükçekmece Belediye Başkan Yrd. Hamza Gönenç ve Bahçelievler Belediye Başkan Yrd. Mevlid UYAN ise kısa bir selamlama konuşması yaparak Afşinder’in gerçekten faaliyetleri ile örnek bir dernek olduğunu her zaman bizlere düşen bir görev olursa yanlarında olacaklarını ifade ederek yeni yönetim kurulunu tebrik ettiler.

afsinder-genel-kurulunda-ahmet-ardic-ve-yonetim-kurulu-guven-tazeledi3.jpg

Hemşehri derneklerinde az görünen, örnek ve büyük çalışmalar…

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise Afşinder Başkanı Ahmet kardeşimi tanıdığım günden itibaren faaliyetlerinden haberdar oluyor, takdir ile takip ediyorum. İmkân nispetinde ise katılmaya çalışıyorum. Ben yıllarca sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmış, emek vermiş bir kardeşiniz olarak bu yapılan çalışmaları dinlediğimde, Yemliha dergisinde okuduğumda çok beğeniyor ve önemsiyorum. Öğrenci bursları, çevre duyarlılığı, kültür sanat faaliyetleri vb. bunlar hemşehri derneklerinde az görünen, örnek ve büyük çalışmalar. Herkesin bu derneğe sahip çıkması gerekir. Başta Ahmet Başkanımı ve tüm yönetim kurulunu tebrik ediyor, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Tek liste halinde yapılan genel kurul da mevcut Başkan Ahmet Ardıç ve Yönetim Kurulu oy birliği ile yeni dönemde seçildi. Devam etmeyen yönetim kurulu üyelerine emek ve katkılarından dolayı hazırlanan teşekkür plaketi protokol heyeti tarafından takdim edilip, yönetim kurulu ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.   

AFŞİN ESHAB-I KEHF DOSTLUK KÜLTÜR ve ÇEVRE DERNEĞİ

14 OCAK 2018 5. OLAĞAN GENEL KURULU

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ          YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

  1. B.D.  S.M.M.M. AHMET ARDIÇ           1.  S.M.M.M. HULUSİ PALAKOĞLU
  2. MEHMET BAREL                                  2.  DURDU ARMAN
  3. MURAT SAĞNAK                                   3.  OSMAN ÖZER
  4. MİHRALİ DOĞAN                                   .FADİME DAĞLI ATAK
  5. YAŞAR GÖREN                                     5.  ZEYNEP KÖŞ DEMİR
  6. ADEM ÇELİK                                         6.  CANER KERİÖZ
  7. YUSUF KARAKOYUN                           7.  MEHMET TOPRAK
  8. CAFER ÇİRCİ                                        8.  MUHAMMET  MUSTAFA ÇELEBİPEKİN
  9. İZZET TAN                                             9.  BİLAL POLAT
  10. AV. TARIK TAHİROĞLU                        10.GAZİ OSMANOĞLU
  11. NECİP ŞAHİN                                        11.S.M.M.M. SELÇUK TAŞKALA       

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ                   DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1. PROF.DR. ALİ GEDİKBAŞI                                   1.DERVİŞ KARAKOYUN

2.AV.SEZAİ ÇİÇEK                                                     2. PROF.DR. ÖMER İŞBİLİR

3.NUSRET CERAN                                                    3.AHMET EMER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.