AFŞİNDER’den, Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesine Yardım

AFŞİNDER’den, Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesine Yardım

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2017 13:14
AFŞİNDER’den, Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesine Yardım

İstanbul’da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği,  Afşin de yapımı devam eden Afşin Eshab-ı Kehf Cami ve Külliyesi inşaatı için başlattığı yardım kampanyası tamamlandı. Toplanan nakdi yardımlar dernek başkanı Ahmet Ardıç tarafından Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ’a teslim edildi.

Diyanet Vakfı tarafından Afşin de yapımı devam eden Afşin Eshab-ı Kehf Cami ve Külliyesi inşaatı için kullanılmak üzere Afşin Kaymakamlığı tarafından makbuz karşılığı başlatılan yardım kampanyasına İstanbul’da faaliyet sürdüren AFŞİNDER de kayıtsız kalmayıp destek oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, burası hepimizin ebedi olarak kapanmayacak hayır defterlerimiz arasında yer alıyor. Afşin Kaymakamlığımızın başlattığı bu yardım kampanyasına öğrencilerimiz ve üyelerimiz de kayıtsız kalmayarak çorbada tuz misali dahi olsa destek oldular. Burası önemli bir eser, bu eserin yapımında derneğimize de katkı sunmak nasip oldu. Allah, zerre kadar bu mekâna maddi ve manevi destek olanlardan razı olsun, dedi.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ise Afşin İlçemizde kıyamete kadar var olacağına inandığımız bu Cami, Külliye ve Kütüphanenin Diyanet Vakfının öncülüğünde yapılan bu eserin bizlerde burada inşaatın bir an önce tamamlanıp faaliyete geçmesi için Afşin Kaymakamlığı olarak çalışıyoruz. Ahmet Bey bize AFŞİNDER adına bir meblağ teslim etti. Bu emanetin yerine ulaşacağından kimsenin endişesi olmasın. Katkı sunanlara teşekkür ediyorum dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.