Ağcalı deresi ağzı tehlike saçıyor!

Ağcalı deresi ağzı tehlike saçıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2017 18:10
Ağcalı deresi ağzı tehlike saçıyor!

Kahramanmaraş Ağcalı Deresi Ağzı kısmında bulunan evsel atıklar ve benzeri atıklar tehlike saçıyor. Onikişubat İlçesi Akif İnan Mahallesi 5015. Sokağın bittiği noktada bulunan Ağcalı Deresi’nin ağız kısmında bulunan atıklar Çevre binalardaki insanları rahatsız ediyor. 

 

Bölge sakinleri sivrisineklerin larvalarının burada bulunduğunu belirterek, Sineklerin buradan çoğaldığını ve bölge sakinlerini aşırı rahatsız ettiğini belirtti.

Görüntü kirliliğini de yol açan bu dere ağzının acilen temizlenmesi gerektiğini belirten bölge halkı, Buranın hem görüntü kirliliği, hem de sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtti.

agcali-deresi-agzi-tehlike-saciyor2.jpg

Akif İnan Mahallesi Muhtarı Veysel Severim yaptığı açıklamada burayla ilgili gerekli mercilere başvurulduğunu belirterek, Onikişubat Belediyesine çağrıda bulunarak buranın acilen yapılması gerektiğini söyledi.

Severim: “Buradaki Dere Ağzındaki problem öyle göründüğü kadar ufak bir problem değil. Mahallemdeki insanlar bu durumdan çok rahatsız oluyorlar. Oradan bulaşıcı bir hastalık sivrisinekler yoluyla yayılabilir ve bunun önüne geçilemezse eğer büyük problemlere yol açabilir. Ayrıca Şehrin en gelişmiş yerinde böyle görüntüler rahatsız edici bunların düzenlenmesi hem şehrimizin kalitesini hem ilçemizin kalitesini yükseltecektir.” 

agcali-deresi-agzi-tehlike-saciyor1.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.