​AGD Kahramanmaraş Teşkilat Eğitimi ve İl Divan Toplantısı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kahramanmaraş Şubesi'nde Necip Fazıl Kültür Merkezinde  derneğin Genel Başkanı Salih Turhan ,Genel Başkan Yardımcıları Ersan Bilgin ve Muammer Bilgiç beyin katılımlarıyla Kasım ayı il divan toplantısı yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2017 10:11
​AGD Kahramanmaraş Teşkilat Eğitimi ve İl Divan Toplantısı

Toplantı  Kuran-ı Kerim tilaveti ile açıldı.

AGD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ahmet Bolat teşkilat mensuplarına kısa bir açılış konuşması yaptı.

Toplantıya katılan AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, burada yaptığı açıklamada, yapılan eğitimlerin teşkilat mensuplarınca önemli olduğunu söyledi.

Turhan, "Hepimizin omuzlarında yükler var, tüm gençlerimizi ifsattan, ıslaha doğru yöneltmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz"

​agd-kahramanmaras-teskilat-egitimi-ve-il-divan-toplantisi1.jpg

" Bizim derdimiz islam birliği çalışmasıdır. Bizlerin yüz yıllık planlarının olması gerektiğini belirtti.” Dünaymızda tüm bu olanlar karşısında banane diyemeyiz; bizler bu teşkilatın birer ferdi olarak toplumu uyarmak ve gençlerimizi korumak zorundayız.

Genel Başkanın konuşmalarının ardından Ersan Bilgin yapılan kasım ayı divanının teşkilat mensuplarımızca bir eksiklikleri giderme çalışması olduğunu belirtti.

 Anadolu Gençlik Derneği'nin amacı şuurlu gençler nesiller yetiştirmektir.

İmanlı ve topluma faydalı gençlerin yetişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Bilgin "İslam dünyası kan gölü halindeyken, Anadolu Gençlik Derneği olarak, üstümüze düşen sorumlulukların ve görevlerin farkına varıp,  bu konuda neler yapabiliriz muhasebesini yapmak en önemli görevimizdir.

​agd-kahramanmaras-teskilat-egitimi-ve-il-divan-toplantisi2.jpg

İşimiz çok zor, bunun farkında olarak bizler işimize dört elle sarılıp, faydalı gençler yetiştirmek için daha çok çalışmalıyız" dedi.

Kasım ayı il divanı Anadolu Gençlik Derneği Teşkilat içi eğitim çalışmaları ile devam etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.