Ağrı’da Kahramanmaraş rüzgarı esecek

Ağrı’da Kahramanmaraş rüzgarı esecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2017 11:01
Ağrı’da Kahramanmaraş rüzgarı esecek

Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve beraberindeki heyetle birlikte Ağrı’da düzenlenecek olan iftar programına katılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Özdemir, Ağrı ilinin kardeş il olduğunu belirterek orada ziyaretlerde bulunarak ihtiyaçlarının neler olduğunu öğrenmek ve yardımcı olmak istediklerini belirtti.

Özdemir: “Bilindiği üzere Bingöl’le kardeş il olmuştuk ve oraya gitmiştik. Oradaki kurduğumuz yakınlık ve diyalog sonucu bir iş adamımız Bingöl’e bir fabrika kazandırdı. İnşallah Ağrı ilimizin de ne gibi ihtiyaçları var, onlara nasıl bir katkı sunarız. Bunun için hep birlikte iftara gidiyoruz.” Dedi.

Ağrı Ziyaretinde Başkan Ahmet Özdemir’e Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, İçişleri komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve kentin önde gelen işadamlarının bulunduğu bildirildi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.