Ahşap sektörü bir sanat işidir

Beykent Ahşap işletme müdürü Mehmet Çelebi, Ahşap Sektörünün sanatsal bir özellik taşıdığını dile getirerek, Sektördeki merdiven altı işletmelerin sektörün asıl temsilcilerini zora soktuğunu kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2017 12:55
Ahşap sektörü bir sanat işidir

HABER/HANZALA YILDIZ

Beykent ahşap olarak kaliteli ürünleri uygun fiyata müşterileri sunmak üzere hizmet verdiklerini kaydeden Çelebi, Ahşap Sektöründeki piyasanın her geçen gün daraldığını vurguladı.

Çelebi: “Daha önce Beyoğlu Ahşap Limited şirketi olarak çalışıyorduk ancak şu anda Beykent olarak hizmete devam ediyoruz. Ahşap Sektörü çeşitlilik arz eden bir sektör, devamlı olarak takip isteyen bir sektör. Ahşap işinin püf noktası işinizi her zaman takip etmektir. Müşterileriniz kolay para kazanmadığı gibi bizim de müşteriyi kolay bulamadığımız için işimizi iyi takip edip en iyi ürünler ile müşterilerimize hizmet etmek bizim en büyük amacımızdır.

Biz Antep firmaları ile çalışıyoruz, Bunun sebebi yaptığınız işin kalitesinin üst seviye olup fiyatının uygun olmasıdır. İnsanımız hep bir yenilik arayışında, Kredi kartlarına boğulan insanlarımızın aldığı ürünlerin fiyatını ödeyemediği için fiyatlarda da istikrarsızlık meydana geliyor ve sektör tıkanıklığı yaşanıyor.

Ahşap sektörü bir sanat işidir. Tecrübe bilgi ve birikim ile meydana gelen bir sanattır. Sipariş ettiğiniz Malzemenin zamanında gelmesi, İnsanlara tasarımlarınızı ve yaptığınız işi beğendirmek bunların hepsi hem takip hem de bir sanat isteyen bir uğraştır.

Sektörün Pazar payı önemli oranda müşterilerimize yaptığımız hizmetin önerileri ile yeni hizmetler yapıyoruz. Eskiden blok blok daireler yaparak hizmet veriyorduk ancak istediğimiz diğer anlamı ile hakettiğimiz karşılığı alamadığımız için binalara yaptığımız hizmetleri de bıraktık. Artık bireysel olarak insanlara hizmet veriyoruz bu şekilde hem hizmetimiz özenli ve kaliteli oluyor, bu şekilde hem müşterimizi memnun ediyoruz hem kaliteyi ön plana taşıyoruz.”

İŞİNİ İYİ YAPAN İŞSİZ KALMAZ

Ahşap Sektöründe işini iyi yapan insanların müşterisiz kalmadığını belirten Çelebi, İnsanların verdiği paralardan çok, Beykent Ahşap olarak yaptıkları hizmetleri beğenmelerinin en büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Çelebi: “Sektörün avantajlarından bahsedecek olursak sektörde eğer işinizi iyi yapıyorsanız işsiz kalma ihtimaliniz yok. Sektörün zorlukları ise merdiven altı işletmelerin çoğalması bizi zor duruma sokuyor. Biz müşterilerimize hizmet etmek ve bu hizmeti kaliteli halde yapmak bizim en büyük amacımızdır. İnsanların verdiği paralar çok önemli değil, Bizim en büyük amacımız insanların bizim yaptığımız işten memnun kalmaları.

Son olarak Türkiye’mize Allah yardım etsin. Ortadoğu ve Dünya kaynıyor Askerlerimizin her sıktığı kurşunun arkasında halkımızın destek vermesi gerekiyor. Rabbimiz bize devletimize ve milletimize birlik ve beraberlik nasip etsin.”

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.