Aile eğitimi hız kesmeden devam ediyor

Aile eğitimi hız kesmeden devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2016 19:27
Aile eğitimi hız kesmeden devam ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Aile Akademisi çerçevesinde ‘Aile Eğitimi’ eğitimi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü eğitimlerine devam ediyor.

Aile Eğitimi’nin bu dönemde sonuna gelindi. Başladığı günden beri yoğun ilgi gören eğitim katılımcılara sertifika verilmesiyle son buldu.

Programın sonunda söz hakkı alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran “Eğitim programlarımıza vatandaşlarımızın katılımı bizi mutlu ediyor. Eğitim Programlarımızı tekrar başlatacağız. Bu programlara vatandaşların katılımı gün geçtikçe artıyor ve biz bunun sevincini yaşıyoruz. Eğitimin başından beri katılım sağlayan tüm katılımcılarla burada aile gibi olduk. Bilinçli bir toplum bilinçli bir nesil ve gelecek demektir. Biz vatandaşlarımızdan bu programlara daha çok katkı sağlamalarını hedefliyoruz” dedi.

Eğitimci Senai Demirci’nin seminer konuşmasından sonra eğitim seminerinin başından beri katılım sağlayan katılımcılara sertifikalarını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ve Senai Demirci verdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.