AK Parti İl Başkanlığı ve STK'lardan 28 Şubat açıklaması

Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanlığı 28 Şubat 1997 tarihinde post modern bir darbe girişimiyle gerçekleştirilen sürece ilişkin basın açıklaması yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2018 17:50
AK Parti İl Başkanlığı ve STK'lardan 28 Şubat açıklaması

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve STK’lar tarafından yapılan açıklamada "28 Şubat darbesinin yıldönümü vesilesiyle tüm darbeleri bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz." Dendi. 
Kahramanmaraş Kent Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe Ak Parti yetkilileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Belediye Başkanları ile STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Yapılan basın açıklamasında “Türkiye 28 Şubat 1997 tarihinde post modern bir darbeye muhatap oldu. Bugün 28 Şubat darbesinin yıldönümü vesilesiyle tüm darbeleri bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Darbe bir insanlık suçudur” denildi. 

ak-parti-il-baskanligi-ve-stklardan-28-subat-aciklamasi1.jpg
STK’lar da “28 Şubatın izlerinin tamamen ortadan kalkması ve mağdurlarının da gözünde sona ermesi için brifingli yargıçlar eliyle verilen28 Şubat kararları iptal edilmeli, uzun yıllardır ceza evlerinde haksız ve hukuksuz olarak hapsedilen insanlar özgürlüğüne kavuşturulmalı ve her ne şekilde olursa olsun o süreçte mağdur olan kardeşlerimizin mağduriyetleri giderilmelidir.”dedi

ak-parti-il-baskanligi-ve-stklardan-28-subat-aciklamasi2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.