Ak Parti Kadın Kollarında Değişim

Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanlığında değişim gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 12:15
Ak Parti Kadın Kollarında Değişim

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanlığında değişim gerçekleşti. Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanlığında görev yapan Ayşe Kılıç yerini kongre ile Ayşe Cesur’a bırakacak.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir değişim ile ilgili basın açıklaması yaptı. İşte Ahmet Özdemir’in açıklamalarından satır başları; “AK Parti Teşkilatları kurulduğu günden bu yana daha ileriyi her zaman hedeflemiştir. Bu çalışmalarımızı 2017 yılı ile sınırlandırmak geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz çalışmalara haksızlık olur. Cumhurbaşkanımızın Genel Başkan olmasından sonra işler biraz daha sistematik biraz daha hızlı hale geldi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmek ile ilgili 16 Nisandan sonra 2019 yılında fiili olarak geçeceğiz. Mayıs ayından beri belediyeler ve teşkilatlar içerisinde bir değişim süreci gerçekleşti. Biz de bu güne kadar 8 ilçemizde değişiklik yaptık. Yeni başkanlarımızla yeni kongrelerde çalışmalarımıza devam edeceğimizi açıkladık. Bu hafta sonundan başlayarak 9 günde 9 tane ilçe kongresi yaparak sürecimizi tamamlayacağız. Kadın kolları ve gençlik kolları ile ayrı bir süreç devam ediyor. Kadın kolları başkanlığımızı 3 yıldır başarı ile yürüten Ayşe Kılıç görevini başka bir arkadaşımıza devredecek. Bu değişim bir başarısızlık gibi değerlendirilmesin. Bu değişim partinin tüzüğü ile alakalıdır. Yeni arkadaşımız Ayşe Cesur hanımefendi bundan sonraki süreçte kongre ile birlikte bayrak için mücadele edecekler. AK Parti’nin birliğine iki arkadaşımız da çok çaba harcadı. Ayşe Cesur Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç değişim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Değişimin başarısızlık olarak algılanmamasının altını çizen Ayşe Kılıç açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Ben her zaman partim ile beraberim. 3 yıl yükselen bir ivme ile Türkiye’de kendimizi kadın kolları teşkilatı olarak kanıtladık. Bu kadar başarının ardından hiç kimsenin aklına başarısızlık gelmesin. Biz ekip olarak eğer başarılı olmasaydık kendi içimizden biri ile devam kararı almazdık. Yola çıkarken bir adımla yol bitmez ama bütün yolların başlangıcı tek bir adımdır dedim. Bu adımları atan her insanın yanında yer aldık. Bir çiçekle yaz gelmez ama bir çiçek baharın müjdecisidir dedik. Biz kadınlarımızı çiçek olarak gördük ve o çiçeklerimizi çoğalttık. Özellikle Kahramanmaraş olarak çok güzelliklere imza attık. Eğer bir yerde gelişme olacaksa yerinizi birine bırakmak zorundasınız. Bizde bu sebeple bir Ayşe gider bir Ayşe gelir diyoruz. Bizler 28 Şubat sürecinde kendi okulumuzun kapısından giremiyorduk. Şimdi kızlarımız başörtüsüyle okullarına rahat bir şekilde giriyorlar. Bizde bu yürek olduktan sonra ülkemizde Ayşeler bitmez”

Yapılacak kongreden sonra başkanlığı devralacak olan Ayşe Cesur açıklamasında; “Gönlümüzde olan partimize kuruluşundan beri sevdamız büyüktür. Bu bir bayrak yarışıdır ve ben bu bayrağı devraldım. Yükselen çıtayı daha da yükseltmek için çalışacağım. Sayın İl Başkanımız Ahmet Özdemir bey ve Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Kılıç’ın tecrübelerinden de faydalanacağım.  Teşkilatımızın bütün birimleri le hep birlikte çalışacağız” sözlerine yer verdi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.