Partimize ve halkımıza hizmeti şeref ve onur biliriz

Partimize ve halkımıza hizmeti şeref ve onur biliriz

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2017 10:05
Partimize ve halkımıza hizmeti şeref ve onur biliriz

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Teşkilatlar arasında Kahramanmaraş Türkiye’de uyumlu illerden biri olduğunu belirterek, “ Partimize ve halkımıza hizmeti şeref ve onur biliriz.  Kahramanmaraş halkına hizmet için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel 26 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olan kongre öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek kongre sürecini değerlendirdi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Görgel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Partide Metal Yorgunluk” sözlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görger, göreve geldikleri günden bu yana  Kahramanmaraş halkına hizmet için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyleyerek şöyle dedi: "Kongre süreci, yenilenme sürecidir.  Kahramanmaraş'ta Onikişubat İlçe Kongresini 26 Ağustos'ta yapmayı planlıyoruz. Bugüne kadar  AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev aldım. Yaklaşık 2 yıldır Onikişubat ilçe başkanlığı görevine devam etmekteyim. İlçe başkanı olarak arkadaşlarımızla partimizin bizlere verdiği görevlerini yerine getirmeye çalıştık. 16 Nisan halk oylamasında Onikişubat ilçesinde rekor düzende sayılabilecek yüzde 80 oranında oy alarak aldık. Partimize hizmeti şeref ve onur olarak görüyoruz."

HER ZAMAN ÖZ ELEŞTİRİMİZİ YAPIYORUZ

Görgel, “Biz 2, 3 yıllık parti değiliz, 16 yıllık bir partiyiz, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gerçekten bizde de metal yorgunluk görülüyor. Bizde bunu görüyoruz ve arkadaşlarımız arasında öz eleştirimizi yapıyoruz. Gerçekten bazen şahsi kişilikten kaynaklanan sakıntılar olabilir. Dönem, dönem bu yorgunluğun getirmiş olduğu bazı sıkıntılı hareketler, bazı davranış biçimleri olabilir. Çünkü dediğimiz gibi 16 yıllık bir partiyiz artık, buradaki değişimi yapma zamanı gelmiştir. Buradaki bayrak yarışını daha kapsamlı yapma zamanı gelmiştir. Cumhurbaşkanımız çok tecrübelidir. Ben gerçekten tecrübe olarak Cumhurbaşkanımızın yanına yaklaşacak kişi göremiyorum. Bugüne kadar görev yapmış arkadaşlarımızın hiçbirini tasfiye falan etmiyoruz. Onları gerçekten gönüllük esasıyla olsun, başka durumlarda olsun, önümüzde 2019 seçimleri var, buralarda Belediye Meclis Üyeleri seçilecek, başka illerde İl Genel Meclis Üyeleri seçilecek, Belediye Başkanları, Milletvekilleri seçilecek bu anlamda bunlarında tecrübelerinden yararlanmak lazım” dedi.

YÖNETİMİN YÜZDE 45'İ DEĞİŞECEK

AK Parti  Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, 26 Ağustos'ta yapacakları kongre ile yönetim kurulunda yüzde 45 oranında değişiklik olacağını belirterek şöyle dedi: “Allah nasip ederse 26 Ağustos'la ilgili niyetimizi hem genel merkezle, hem de il başkanlığımızla paylaştık. 26 Ağustos'ta takdir hem genel merkezimizin, hem de kongrede oy kullanacak delegelerimizindir. Bundan sonraki süreçte biz partimizde bize ne görev verilirse verilsin hizmet etmeyi kendimize bir şeref ve onur görüyoruz bütün arkadaşlarımızla beraber. Eğer delegeler bizimle yola devam etme yönünde iradesini kullanırsa bizim de düşündüğümüz ciddiye köklü değişiklikler var. Birçok arkadaşımızla yollarımızı yönetim kurulu üyesi olması anlamında ayıracağız ama onlarla birlikteliğimiz gönüllülük esasıyla devam edecek. Yönetim kurulu üyesi olarak 22 arkadaşımızla yollarımızı ayırmak durumundayız. O da demektirki en aşağı yüzde 45 bir değişiklik söz konusu” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.