AK Parti'de beklenen istifa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'daki açılışı töreni sonrası gazetecilerin karşısına çıktı ve kararını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 16:51
AK Parti'de beklenen istifa

Altepe yaptığı açıklamada, "Güzel Bursamıza binlerce eser kazandırdık. Bursa'da güven oranımız hiç düşmedi.Ömrümü bu davaya adamış bir insanım, hiç bir zaman kavga taraftarı olmadım.Bugün itibari ile Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

bursa-buyuksehir-belediye-baskani-recep-altepe111.jpg

PARTİ LİDERİMİZLE TERS DÜŞMEYECEĞİZ

Son günlerde özellikle bizim için çok değerli olan AK Parti'nin yönetimi tarafından başlatılan reform adı altında bir eylem başlatıldı. Bursa da bu uygulamanın içinde yer alıyor. Bizim 39 yıl süren siyaset hayatımız var. Böyle bir teşkilat terbiyesi olan, ömrünü davaya adamış biri olarak, 24 yıldır belediye görevlerinde hep hizmet konusunda adımlar attık. Bu yolda kavgadan yana hiç olmadım. Kent kültürünü de en güzel şekilde ortaya koyduk. Bugüne kadar sürdürdüğümüz kavga değil hizmet ilkesini sonuna kadar sürdüreceğiz, parti liderimiz ile ters düşmeyeceğiz. 

BUGÜN İTİBARİ İLE İSTİFA EDİYORUM

Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. "

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.