AK Parti'den Erdoğan'a yeni slogan

AK Parti'den Erdoğan'a yeni slogan

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2017 10:48
AK Parti'den Erdoğan'a yeni slogan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salı günü AK Parti'ye geri dönüyor. Erdoğan'ın partiye dönüşüyle ilgili yeni seçilen slogan 'Efsane geri dönüyor' oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye dönüşü ve genel başkanlığı ile ilgili takvim netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Başbakan'ın Antalya'da da açıkladığı takvime göre 2 Mayıs'ta partiye üye olacak, 21 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongrede de yeniden genel başkan seçilecek. Erdoğan'ın yeniden AK Parti'ye dönüşüyle ilgili seçilen slogan ise "Efsane geri dönüyor" oldu.


33 AY SONRA DÖNÜYOR

YSK'nın 16 Nisan referandumunun kesin sonuçlarını açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da AK Parti'ye geri dönüşüyle ilgili süreç hızlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 33 ay aradan sonra 2 Mayıs Salı günü AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak grup toplantısında rozet takarak yeniden AK Parti'ye üye olacak. Erdoğan'ın üyeliğinin ardından AK Parti MKYK toplanarak olağanüstü kongre için karar alacak. Erdoğan'ın mayıs ayındaki yoğun dış ziyaret programı ve ramazanın 27 Mayıs'ta başlaması nedeniyle olağanüstü kongre için en uygun tarih 21 Mayıs olarak belirlendi.

SLOGAN: EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Tayyip Erdoğan'ın yeniden partiye dönüşüyle ilgili seçilen slogan ise, "Efsane geri dönüyor" oldu. 21 Mayıs'taki AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nin yapılacağı salon, Erdoğan posterleriyle ve "Efsane geri dönüyor" afişleriyle donatılacak.Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra 27 Ağustos 2014'teki olağanüstü kongreyle genel başkanlıktan ayrılan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada AK Parti'nin adeta kendi çocuğu gibi olduğunu söylemişti. Bu kongrede yaptığı konuşmada, "Bu son kongremde, beşinci çocuğum olan AK Parti nedeniyle zaman zaman ihmal etmek zorunda kaldığım çocuklarımdan helallik diliyorum. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" açıklamasını yapmıştı.

Antalya'da gazetecilere konuşan Binalı Yıldırım, "2 Mayıs'ta grup toplantımızı parti genel merkezinde yapıp Sayın Cumhurbaşkanımız'ın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız. 21 Mayıs'ta da AK Parti'nin olağanüstü kongresini toplayacağız" dedi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.