Akedaş Bahar Yürüyüşü Gelenekselleşti

Akedaş Bahar Yürüyüşü Gelenekselleşti

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2016 13:04
Akedaş Bahar Yürüyüşü Gelenekselleşti

Spora verdikleri önemin altını bir kez daha çizerek, tüm personelleri ile Akedaş çatısı altında yakaladıkları sinerjiyi K. Maraş ile buluşturmak, şehre coşku katmak amacı ile AKEDAŞ;  bu sene de Bahar Yürüyüşü Etkinliğinin ikincisini gerçekleştirdi.

Alparslan Türkeş Bulvarı Nevres Ongun Sitesi önünden başlayıp Tekerek yolu mevkii üzerinde yaklaşık 300 kişinin katılını ile gerçekleştirilen ve 1 saat süren yürüyüş maratonu,  Akedaş çalışanlarının toplu kahvaltı organizasyonu ile son buldu…

Sporun insan hayatındaki önemine değinen Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Medine Tanış;

“ İnsanın toplum kurallarına uygun olarak yaşayabilmesi, iyi ilişkiler kurabilmesi, sağlıklı ve dürüst davranabilmesi, düşünce gelişiminin yanında, bedensel ve ruhsal gelişimine de bağlıdır. Dolayısı ile bütün insanların sağlıklı yaşamaları için spor en çok ihtiyaç duyulan araçlardan biridir.

sda.jpg

Bu kapsamda Akedaş olarak; Ülkemizin ve toplumumuzun ihtiyaçlarını sürekli izliyor, kurumsal sorumluluk alanında çalışmalarımızı da bu doğrultuda geliştiriyoruz. Hem Adıyaman hem de Kahramanmaraş ta ki futbol kulüplerine,  gençlerimizin spora yönelebilmesi ve kulüplerimizin spor dalında başarı yakalamaları için sponsorluk desteğinde bulunuyoruz.

Toplumsal yaşama gerçek anlamda değer katmak amacıyla, destek verdiğimiz faaliyetlerin toplum tarafından benimsenmesi, içselleştirilmesi ve yaygınlaştırılması bizim için son derece önemlidir. Şeklinde konuştu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.