AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den geleceğin çalışanlarına iş güvenliği eğitimi

İş güvenliğini vazgeçilmez önceliği olarak gören AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) programı kapsamında bünyesinde staj yapan gençlere iş güven...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2017 12:52
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den geleceğin çalışanlarına iş güvenliği eğitimi

İş güvenliğini vazgeçilmez önceliği olarak gören AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) programı kapsamında bünyesinde staj yapan gençlere iş güvenliği eğitimi vererek, iş güvenliği bilincinin gelişmesine sağladığı katkılara yenisini ekledi.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’de staja başlayan gençlere AKEDAŞ İş Güvenliği Uzmanı Melek Paköz tarafından kapsamlı bir işe giriş eğitimi verildi.

Eğitime katılan stajyerler öncelikle, ‘çalışma mevzuatı’, ‘çalışanların yasal hak ve sorumlulukları’, ‘iş yeri temizliği ve düzeni’, ‘iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar’ konularında bilgilendirildi.

Stajyerlere ayrıca ‘iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması’, ‘iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü’, ‘iş ekipmanlarının güvenli kullanımı’ ile ‘güvenlik ve sağlık işaretleri’ konularında da eğitim verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.