AKMOD VE İTFAİYECİLER EĞİTİM VE SPOR KAMPINDA

AKMOD VE İTFAİYECİLER EĞİTİM VE SPOR KAMPINDA

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2016 09:57
AKMOD VE  İTFAİYECİLER EĞİTİM VE SPOR KAMPINDA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan ve sayıları bini geçen AKMOD (arama-kurtarma-moral-destek) ekibi ve gönüllü itfaiyecilerden oluşan 50 kişilik AKMOD üyesi Suçatı mevkiinde bulunan kampa katıldı.

İki gün süren kampta gerçekleştirilen aktiviteler arasında; sabah sporu, yangın-deprem tedbirleri ve güvenliği eğitimi-tatbikatı, dağcılık, muhabere teknikleri, oryantrik, sinevizyon ve slayt gösterileri bulunuyor.

İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder’in de katıldığı ve koordine ettiği kampta, katılımcılara aynı zamanda doğal afet ve benzeri durumlarda kriz yönetimi konusunda da eğitim verildi.

Kampın ikinci gününde Atlı Dağı’na dört saat süren tırmanış gerçekleştiren ekip, Halim’in Gölü adı verilen mevkiden iniş gerçekleştirdi.

Kampı ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder’den bilgi aldı.

Bu tür etkinliklerin son derece faydalı olduğunu ve daha sık aralıklarla yapılması gerektiğini belirten Başkan Erkoç, katılımcıları tebrik etti.

İtfaiye Dairesi Başkanı Küçükönder ise, kamp programının yıl boyunca rutin aralıklarla, özellikle katılımın artacağı şekilde hafta sonları planlandığını belirterek, programların sayısını artıracaklarını belirtti. 

haber-foto.gif

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.