Akpınar adaylığını açıkladı

Isımar Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı, İmam Hatip Platformu İl Koordinatörü ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akpınar, Ak Parti’den Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2018 16:25
Akpınar adaylığını açıkladı

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Binasında aday adaylığını açıklayan Akpınar yaptığı konuşmada, önce insan sonra medeniyet sloganı ile yola çıktıklarını söyledi. Akpınar yaptığı açıklayama şu sözler ile başladı; “2003 yılında vakit gazetesi bölge koordinatör yardımcılığı görevine başladım. 2006 yılında kendi firmamız olan Isımar Isı Sistemleri’ni kurduk. 2009 yılında mali müşavirlik belgesini hak ettim. 2014 yılında da Kahramanmaraş’ta Ak Parti saflarında Belediye Meclis Üyesi olarak göreve başladım. 2015 yılında Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın prensipleri ile tüm Türkiye genelinde kurulan İmam Hatip Platformu Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğüne atandım. 2015 yılından bu güne görevim devam ediyorum”

k1-193.jpg

Kahramanmaraş’taki hizmet yarışında bayrağı devralmak istediğini belirten Akpınar; “Kahramanmaraş için bu hizmet yarışında bende varım dedim. Öncesinde de gönül işi olarak hizmet yarışının içerisinde devam ediyorduk. Bütün aday adayları ve bütün yöneticilerimizin hepsi birbirinden üstün. Bütün yöneticilerimizin hepsi birbirinden kaliteli. Biz de bu yarışın bir parçası olabilir miyiz diyerek böyle bir karar aldık. Önce insan sonra medeniyet sloganı ile yola çıktık. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın fikri ile hedeflerimizi belirledik. İnsana değer veren, ortak katılım ile şehre değer veren bir yönetim sistemi getirmek istiyoruz. Katılımcı belediyecilik ile AK Parti davasına katkıda bulunmak istiyorum. Bütün AK Parti teşkilat mensuplarına desteklerinden ve dualarından dolayı tek tek teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

kk-089.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.