Ali Aydın’ın babası Halil Aydın ebediyete uğurlandı

Ali Aydın’ın babası Halil Aydın ebediyete uğurlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2017 15:07
Ali Aydın’ın babası Halil Aydın ebediyete uğurlandı

Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi ve Kahramanmaraş Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ali Aydın'ın Babası Halil Aydın defnedildi.

Aslen Aydınlılar (Yörükler)’den  olup Namık Kemal Mah. Oturan Saçıkara Mullaali Mustafa oğlu, İbrahim Süleyman  Mehmet,  merhum Gazİ Aydın’ın  abisi, Namık Kemal Mahallesi Eski muhtarı Mustafa ve  Nasıf Aydın babaları, KSÜ tarih öğretim görevlisi Halil Aygan, Mustafa Aygan ve Ali Aydın’ın babası Çırçırcı Halil Aydın, bu gün defnedildi.

Ali Aydın’ın babası Halil Aydın Rıdvan Hoca Camiinde kılınan cenaze namazından sonra    Şeyhadil Mezarlığı’nda defnedilerek ebediyete uğurlandı.

Rıdvan Hoca Camisinde kılınan cenaze namazına,  Cenazeye Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Genel Merkez Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Nevzat Pakdil, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Uğur Dilipak, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi metin Doğan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati okay, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Dulkadiroğlu işçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Sebuk Tekin Alpaslan,Dulkadiroğlu Belediye Meclis üyeleri, Vakıf ve Dernek Yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Yörükler ve çok sayıda sevenleri ve dostları katıldı.

Merhum Halil Aydın’ın defnedilmesi sonrasında sevenleri ve dostları Rıdvan Hoca Camii avlusundaki taziye yerine giderek taziyelerini ilettiler.

Bizde Başta Ali Aydın olmak üzere, tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum