ALİ ÖZDEMİR'E PAZARCIK'TAN DESTEK

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili AdayAdayı Ali Özdemir, Pazarcık'a yaptığı ziyarette büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2015 13:15
ALİ ÖZDEMİR'E PAZARCIK'TAN DESTEK

Özdemir, Pazarcık'ta Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Çalışmaları ile ilgili bilgi veren ve destek isteyen Özdemir, daha sonra kanaat önderleri ile bir araya geldi. İş hayatı nedeniyle Pazarcık'ta önemli bir kesimle iş birliği içerisinde olan Özdemir'e, Pazarcık'ta büyük ilgi gösterildi. Daha sonra yine yıllardır iş bağlantıları yaptığı Narlı Mahallesi'ne geçen Özdemir, burada da sevgiyle karşılandı.

Yıllardır CHP'ye oyverenlerle sohbet eden Özdemir, seçimlerde AK Parti'ye destek isterken; "Biz uzun zamandan beri birbirimizi tanır, ticaret yaparız. Biz size olan ticaretimiz de hiç incinmedik ve görmekteyiz ki ticaret sonrası bugünkü sıcak karşılama ile sizde bizden incinmemişsiniz. Bizler ticaretteki başarımızı siyasete aktararak memlekete hizmet etmek için hareket ediyoruz. Umut ediyoruz ki, uzun süreden beri sizinle olan dostluğumuzu siyasette de devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Bölgenin kanaat önderlerinden olan Ali Özdilek ise, Ali Özdemir'in bu sözlerinin üzerine "Bizlerde, sizlerde gördüğümüz başarının siyasete yansımasından memnun olduk. Siyasetten, siyasetçiden beklentimiz hizmet eden insanlardır. Sizin adayolmanız durumunda bizim gelenekselleşmiş CHP bakışımızı sizinle AK Parti'ye döndereceğiz" dedi.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.