Alman polisinin alçak saldırısına uğradı!

Alman polisinin alçak saldırısına uğradı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2016 17:15
Alman polisinin alçak saldırısına uğradı!

Yaptığı kaza sonrası soka giren ve Almanca bilmeyen annesini polis şiddetinden koruyan Burhan Aydın, polisin hışmına uğradı.

Hannover kentinde kaza yapan Hatice Aydın (45), yaşadığı korku sonrası şoka girdi. Almanca bilmeyen Aydın, durumdan oğlunu haberdar etti. Olay yerine yakın olan Burhan Aydın (23) Almancası az olan annesine polislerin bağırarak bilgi almaya çalıştıklarını görünce uyarıda bulundu ancak polisin tepkisi hiç beklemediği gibi oldu.

Burhan Aydın, “Annem ağlayarak telefonla babamdan yardım istemiş. Babam daha işte olduğu için beni aradı. Hemen annemin yanına gittim. Annem kaza yaptığı arabanın içinde ağlıyordu, polisler de anneme bağırarak sorular soruyordu. Annemi o halde görünce heyecanla yanına koşarak şokta olduğunu ve bağırmamalarını öyledim. Kendimi tanıtarak tercümanlık yapmak için geldiğimi belirtmeme rağmen polislerin küfürlü sözleriyle karşılaştım” dedi.

KELEPÇELENEREK GÖTÜRÜLDÜ

Polislerin üzerine yürüdüğünü ve kolundan tutarak kendisini ittiklerini belirten Aydın, “Ben bunun üzerine düzgün davranmalarını, annemle bu şekilde konusmamalarını, bana küfürlü sözler kullanmamalarını söyleyerek yaptıklarını videoya çekeceğimi belirttim ve kayda başladım. Bunun üzerine dört-beş polis üzerime gelerek kimliğimi istedi. İş yerinden aceleyle çıktığım için kimliğimin yanımda olmadığını söyleyince iki polis şiddet kullanarak beni asfalta yatırdı. Ayaklarıyla üzerime basarak, bir yandan da küfürlü sözler kullanarak beni kelepçeledi ve karakola götürdüler” diye başından geçenleri anlattı.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.