Altın ve Mücevher fuarına KSÜ damgası

Altın ve Mücevher fuarına KSÜ damgası

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2017 17:54
Altın ve Mücevher fuarına KSÜ damgası

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kahramanmaraş Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Kahramanmaraş Altın, Mücevher ve Gümüş Fuarına katıldı.

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası girişimleriyle organize edilen fuara Kahramanmaraş Kuyumcular Odası ve bağlı esnafları ile yurt genelindeki işletmeciler katılırken Üniversitemizi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, El Sanatları Bölümü, Kuyumculuk ve Takı Tasarım Programı temsil etti.

Tasarım, çizim ve üretimleri, yüksekokul öğrenci ve öğretim elemanlarınca el işçiliği ile yapılarak sunulan ürünler, fuar ziyaretçileri tarafından ilgiyle izlendi. KSÜ standını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye öğrencilerimiz tarafından telkâri işlemeli gümüş Ayyıldız rozet hediye edildi.

İstanbul  Kuyumcular Odası Başkanı Norayr İşler, Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk ve birçok şehirden gelen Kuyumcular Odası Başkanlarıyla, sektörün eksi ve artıları değerlendirilip istişarelerde bulunuldu.

Şehrimizde temeli atılan kuyumculuk sektörü için önemli bir gelişme sağlayacak olan Altın Şehir Projesi’yle birlikte üniversitemizde yetişecek öğrencilerin önemi bir kez daha vurgulandı. Kahramanmaraş Tasarım ve 3D Modelleme Merkezi Projesi kapsamında alınan makine ve ekipmanın tanıtımı yapılarak verilecek hizmetlere ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.