Altyapı yok diyenlere karşı Kentmarnet

Son zamanlarda gelişen teknoloji ile birlikte internet sektöründe de birçok yenilik hayata geçiyor. Altyapı sorunu olan bölgelere çözüm üreten KentmarNet teknik destek ve iş kalitesi açısında Kahramanmaraş’ta lider firma olma yolunda ilerliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2017 11:25
Altyapı yok diyenlere karşı Kentmarnet

KentmarNet Telekom İşletme Müdürü Ahmet Evrensel gazetemize yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın internet sorununu bitirdiklerini ve müşterilerinden çok iyi geri dönüş aldıklarını söyledi. Ahmet Evrensel açıklamasında; “Kuruluşumuzdan bu yana başarı çıtamızı her geçen gün yükselttik. Kahramanmaraş’ın yerli firması olarak memleketimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Biz global firmaların altyapılarının olmadığı yerlere çok büyük bir çözüm ürettik ve daha kaliteli hizmet veriyoruz. Global firmaların ‘o bölgede altyapımız yok’ diyerek internet vermediği bölgelerde sorunsuz şekilde internet erişimi sağlıyoruz. Hiçbir şekilde kota sınırı olmadan, fatura şişirmeden, AKN uygulamadan hizmet veriyoruz. Bir kereliğe mahsus kurulum ücreti alıyoruz ve vazgeçmelerde hiçbir türlü ceza uygulaması yapmıyoruz. Biz Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmekten hiçbir zaman çekinmiyoruz.” dedi.

KentmarNet Telekom’un Kahramanmaraş’ın öncü firması olduğunu ve müşterilerinden her geçen gün olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Ahmet Evrensel; Kahramanmaraş’ta çok büyük bir müşteri portföyümüz var. Bu her geçen gün daha da artıyor. Ve müşterilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Global firmalardan olumsuz yanıt alan vatandaşlarımız bizim kapımızı çalıyorlar ve bizden isteklerde bulunuyorlar. Biz de bütçelerine göre internet tekliflerini sunup kurulumlarını yapıyoruz. Şu ana kadar müşterilerimiz diğer firmalara göre çok daha iyi hizmet verdiğimizi söylüyorlar.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.