Amatör spor kulüplerine spor malzemesi desteği yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlımız tarafından sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için 81 ilde yeni açılan ve faaliyetlerine devam etmekte amatör spor kulüplerine spor faaliyetlerinde kullanılmak üzere, spor malzemesi desteği yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2017 15:39
Amatör spor kulüplerine spor malzemesi desteği yapıldı

Bu kapsamda ilimizde 154 spor kulübümüze Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Bakanlığımızın gönderdiği toplamda 2080 parça Spor çantası, Eşofman, Yağmurluk ve Şort Tşort’ten oluşan Spor Malzemeleri 13 Ekim 2017 tarihinde Osman Sayın Spor Salonunda yapılan törenle amatör spor kulüplerimize dağıtımı yapıldı.

Dağıtım töreninde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ” Bu gün burada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın amatör spor kulüplerimize yaptığı spor malzemelerini amatör spor kulüplerimize dağıtımını gerçekleştireceğiz. İlimiz siz değerli Amatör Spor Kulüpleri idarecileri, antrenörleri ve sporcularının yoğun çalışmaları ile geçtiğimiz günlerde Spor Genel Müdürlüğümüzün açıkladığı spor kartı sayılarına göre Kahramanmaraş Türkiye ikincisi oldu.

amator-spor-kuluplerine-spor-malzemesi-destegi-yapildi2.jpg

Bunda sizlerin gayretli çalışmalarının ve son yıllarda İl Merkezinde ve ilçelerimizde hizmete açtığımız tesislerin büyük katkısı oluştur. Tüm spor kulüplerimizi Amatör ruhla geleceğin Güçlü Türkiye’sini inşa edecek dinamik bir neslin yetiştirilmesine yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Dağıtılan bu spor malzemeleri gençlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nın yaptığı konuşmanın ardından Salonda hazır bulunan spor kulüplerinin temsilcilerine Spor Malzemeleri dağıtımı yapıldı.

amator-spor-kuluplerine-spor-malzemesi-destegi-yapildi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.