ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE

Özel Rekor İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, 16 Ocak 2013 Çarşamba günü, Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE

İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder, eğitmenlerle birlikte, öğrencilere, itfaiye araçlarını tanıttı. İtfaiye erlerinin yangına nasıl müdahale ettiklerini anlattı.

Çocukların kibrit, çakmak, ocak ve elektrikli cihazlarla oynama merakı, torpil patlatmaları, piknik alanlarına cam şişe kırıkları atmaları sebebiyle her yıl çok sayıda ev ve orman yangınlarının çıktığı belirtildi. Çocuklara evde ve açık alanlarda dikkat etmeleri gereken konular anlatıldı.

Ana sınıfı öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği ziyarette, yangınların çıkış sebepleri ve nelere dikkat edilmesi gerektiği belirtildi.

Daha sonra öğrencilere, itfaiye binası gezdirildi. Eğitim salonunda ise soru-cevap şeklinde bilgiler verildi. Bu sırada, Gazipaşa Mahallesindeki bir yangın ihbarı için süratle ve siren çalarak harekete geçen itfaiye ekipleri, öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonunda öğretmenler ve bazı minikler, İtfaiye Müdürümüz Cahit Küçükönder’e ve itfaiyecilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Toplu çekilen resimden sonra, Özel Rekor İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, İtfaiye müdürlüğünden son derece memnun bir şekilde ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.