Andırın Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Andırın Belediyesinin çevre ve yol düzenleme çalışmaları ile hizmet atağı sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
Andırın Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Andırın Belediyesinin çevre ve yol düzenleme çalışmaları ile hizmet atağı sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Andırın Belediyesi İlçe genelinde çevre ve yol düzenleme çalışmaları kapsamında mahallelerde Parke taşı, sıcak asfalt ve satıh kaplama asfalt çalışmaları, bozulan yolların iyileştirilmesi, yeni yol açma ve genişletme çalışmaları, büz boru ve menfez atım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

andirin-belediyesi-calismalarina-ara-vermeden-devam-ediyor.jpg

Geçtiğimiz hafta Kesik Karayolunda başlatılan yol genişletme çalışmasını Andırın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Karayolu standartlara uygun olarak kendi imkân, araç ve gereçlerle yapmaya başladığını belirten Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, “İlçe genelinde çalışmalara 4 ekip ile devam ediyoruz Havaların Soğumasıyla birlikte çalışmalara hız kazandırdık, Andırın halkı için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışacağız” dedi.

Başkan Tezcan “ Andırın ilçesinde bulunan mahallelerimizin büyük bir bölümü ilk defa bordürlü kilitli parke taşlı yollarla, sıcak asfalt ve satıh kaplama asfaltla tanıştı. Mahalle yollarımızın geneli kullanılamaz durumdaydı.” dedi.

andirin-belediyesi-calismalarina-ara-vermeden-devam-ediyor1.jpg
Andırın Mahallelerindeki çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tezcan; ‘’Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Andırın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce, yapılan çalışmalarla Büyükşehir yasası ile Belediyemize bağlanan 57 mahallede ilk defa bordürlü kilitli parke taşı ve Asfaltla tanışıyor. Yolları çukurlardan, çamur ve tozdan geçilmeyen mahalle halkı, çalışmaların tamamlanmasıyla yaşam standardı yükselecek” ifadelerini kullandı.

Mahalle Halkı Yapılan Çalışmalardan Oldukça Memnun

Başkan Tezcan; “Yollar yaz aylarında toz ve çukurlardan geçilmezken, kışın ise çamur deryasına dönüşüyordu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz Mahallerimizin grup (ana) yollarını asfalt yapmaya devam ediyor, Mahalle aralarındaki yollarımızı ise Andırın Belediyesi Fen İşlerine Bağlı ekiplerimizce, Belirlenen Program Dahilinde Bütün Mahalle Camii avlularını ve ara yollarımızı kilitli taşlarla süsleyerek vatandaşlarımızın bu çilesine son vereceğiz. Başlatılan çalışmaların kısa zamana içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

andirin-belediyesi-calismalarina-ara-vermeden-devam-ediyor2.jpg
Mahallerinde yapılan çalışmalardan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’a teşekkür eden mahalle sakinleri yıllardır gıptayla baktığımız çevre ilçelerdeki çalışmaların onlarca katı kadar çalışmayı ilçemizde görmek memnuniyet verici"
diye konuştular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.