Andırın Belediyesi’nden hizmet kervanı

Andırın Belediyesi’nden hizmet kervanı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2017 15:12
Andırın Belediyesi’nden hizmet kervanı

Tarihi İpek Yolu üzerindeki stratejik konumu, tarihi ve doğal güzellikleriyle bir cazibe merkezi olan Andırın ’da, ilçenin tarihi sorunlarını birer birer çözüme kavuşturarak dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı Baki Tezcan Andırın için çok yönlü projeleri hayata geçiriyor.

 

İlçe merkezinde ve tüm mahallelerde belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma yaptığını belirten Başkan Tezcan, Andırın İlçesinin araç filosunun birçok ile göre daha fazla olduğuna dikkat çekti. Başkan Tezcan, 5 paletli kırıcılı, 5 lastik tekerli kepçe, 4 su ararüzü, 22 damperli kamyon ve dört çekerli traktör ile 65 araçla hizmet verdiklerini belirtti.

Andırın Belediyesi tarafından Çınargeçidi Mesire Alanı, Asma Köprünün her iki yakasına yapılacak piknik alanı ve çocuk parkı, üretim aşamasına gelen sıcak asfalt plenti tesisi kurulumunun yanı sıra mahallelerde yol yapımı, zemin sağlamlaştırma, yol genişletme ve kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Mahallerde yapılan çalışmalarda bir taraftan sanat yapıları ve büz döşemeleri yapılırken, diğer taraftan zemin sağlamlaştırma çalışmaları yürütülüyor.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan “Fen işlerimize bağlı onlarca iş makinemiz çok hızlı bir şekilde mahallelerimizde birçok noktada çalışmakta. Son günlerde ise Bostandere Mahallesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları, Emirler Mahallesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları, Pınarbaşı Mahallesi Kozludere Sokak yol yapım, bakım ve onarım çalışması, Kargaçayırı Mahallesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ederken, Anacık Mahallesi Yol Genişletme ve Menfez Çalışması, Çukurgoz Mahallesi Kilit Parke, Andırın Merkez de ise büyük bir ihtiyaca cevap verecek olan Halka açık modern WC yapımı ve Andırın Merkez de çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Andırın Belediyesi olarak sosyal, kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini Büyükşehir Belediyesi ile bu güne kadar çok sayıda seminer, konferans, tiyatro gösterimi, voleybol, futbol turnuvası gibi sportif etkinliklere imza attıklarını belirten Başkan Tezcan;

“Büyükşehir Belediyesi, Andırın Belediyesi ve KASKİ tarafından Andırın merkez ve mahalleler dâhil yol, alt yapı ve içme suyu çalışmaları sürüyor. 
Tüm bu çalışmaların yanında Andırın Belediyesi olarak Mahallelerde daha ekonomik hizmet verebilmek için sıcak asfalt plenti tesisinin kurulumuna başladık ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Ayrıca projesi tamamlanan ve ihale aşmasına gelen Belediye Hizmet binası yapımı bittiğinde vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermeye başlayacağız.
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Mali Destek Programı” kapsamında desteklenen ve Andırın Belediyesi tarafından yürütülen Proje ile Çınargeçidi C Tipi Mesire Alanı ile Çınargeçidi yeniden hayat buldu.”
İfadelerini kullandı.


ANDIRIN’DA YATIRIM KERVANI

Andırın Belediye Başkanlığı yapmaya başladığı andan itibaren hayata geçirdiği projelerden bahseden Başkan Tezcan;
“Andırın Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaların yanında AK Parti Hükümetlerimiz dönemlerinde Andırın’a çok büyük projelerle yatırımlar yapılmaya başladı. Bunlar arasında Andırın Hükümet Kobağı (Hizmete Girdi), Kapalı Spor Salonu, Sentetik Zeminli Çimim Saha(Hizmete Girdi), Toplum Sağlığı, Aile Sağlığı Merkezi (Hizmete Girdi), Mahallelerimizde Hizmete Giren Onlarca Okul, Geben Aile Sağlığı Merkezi, Andırın Devlet Hastanesi yapımı, İmam Hatip Lisesi, (Rıfatiye İlkokulu, Şehit Ahmet Bekar İlkokulu, Şehit Adem Seyfioğlu ÇPAL Atölyesi, Geben, Kaleboynu, Kargaçayırı, Çiğşar, Hapisağzı Göletleri, Mera Islah ve amenajman çalışmaları, Yeşilova Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu gibi yatırımları sayabiliriz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.