Andırınlılar Derneği darbeyi kınadı

Andırınlılar Derneği darbeyi kınadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2016 18:25
Andırınlılar Derneği darbeyi kınadı

Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği Başkanı Ahmet KOLUTEK darbe girişimine ilişkin şunları söyledi:

Milletimizin ve Ülkemizin geleceğine kasteden hainler halkımızın, güvenlik güçlerimizin ve basın-yayın organlarımızın can siperane direnişleri ile süfli emellerine ulaşamamışlardır.

Meşru yolla ve halkımızın güvenoyu ile yönetime gelen iktidarların gayri meşru olan hile, entrika ve silah zoruyla devrilmesi kabul edilemez. Milletimiz darbelerin ortaya çıkardığı acı ve yıkımları unutmamış ve unutmayacaktır.

Darbeye kalkışarak masum halkın üzerine milletin silahı ile ateş ederek katliam yapan, ülkemizin bölücü ve diğer terör örgütleriyle mücadelesinde erişilmesi güç başarılar ortaya koyan özel harekat polislerimizin eğitim merkezini uçaklarla bombalayan, Ülkemizin Kurtuluş Harbini yöneten Gazi Meclisi şimdiye kadar görülmedik bir şekilde enkaza çeviren hainlerin gerekli şekilde cezalandırılmaları temennimizdir.

Andırınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak milletimize geçmiş olsun diyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Darbe girişimini şidetle ve nefretle kınıyor Devletimizin ve Hükümetimizin yanında yer aldığımızı basın önünde komuoyu ile paylaşıyoruz.

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.