Andırınlılardan dev kültür hizmeti

Kahramanmaraş Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kütüphanesiz Köy Kalmasın Projesi kapsamında; 6000(Altı bin) kitabı öğrencilerle buluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2015 10:41
Andırınlılardan dev kültür hizmeti

Dernek Başkanı Ahmet KOLUTEK yaptığı açıklamada: Andırının en ücra yerlerine kitap yardımında bulunduk. Öğrencilerimizin bilgiyi uzaklarda aramaması için  bilgiyi onların ayaklarına getirdik. Böyle bir güzel sevda ile yollara düştük. Andırınlı öğrencilerin her daim bilgiye aç olduğunu ifade ederek, dernek  olarak zor şartlar altında eğitim gören öğrencilerin sıkıntılarını bir nebze olsun azalttıkları için sevinçli olduklarını ifade eden KOLUTEK dernek olarak gayemiz gelecek nesillere köprü kurmak, öğrencilerimize faydalı olmak onlara Türkiye’nin istikballeri olduklarını hissettirmek milli ve manevi duygular aşılamak en büyük görevimizdir dedi.

            Dağıtım kapsamında Andırın Darıovası Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu, Darıovası Doburlu Şehit Zübeyir Çınkır Ortaokulu,Boğazören Taşoluş Işıkdibi İlkokulu ve Ortaokulu,Torun Kastal İlkokulu Ortaokulu, Anacık İlkokulu Ortaokulu ve Kızık Şehit Atilla Kurt Ortaokuluna kitap dağıtımı gerçekleştirilmiştir.Dağıtıma Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN, Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KAYA, Dernek Başkanı Ahmet KOLUTEK, Başkan Yardımcısı Adem KUNDAKÇI, Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriya ÇINKIR,  Hayrullah TEMİZ gitmiştir.

fb_img_1448348081557.jpg

 

             

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.