Arda Turan'ın değeri dibe vurdu

Arda Turan'ın değeri dibe vurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2017 10:58
Arda Turan'ın değeri dibe vurdu

Gazeteciye saldırısı sonrasında Arda Turan'ın piyasa değeri düştü. Avrupa'nın büyük kulüpleri artık ilgi göstermezken Barcelona, Çin kulüplerinden teklif bekliyor.

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın, Makedonya maçı sonrasında Slovenya'ya giden uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması gündeme bomba gibi düşmüştü.

BARCELONA YENİ SEZONDA DÜŞÜNMÜYOR

Yaşanan üzücü olayın ardından taraftarların büyük tepkisi ile karşılaşan 30 yaşındaki futbolcu, basın toplantısı düzenleyerek, milli takımı bırakma kararı aldığını açıklamıştı. Avrupa basınında büyük yankı uyandıran haberin ardından Barcelona Kulübü, olay ile ilgili soruşturma başlattı. Barcelona, yeni sezon planları içerisinde yer almayan milli futbolcuyu, yüksek bir bonservis bedeli ile satmayı düşünürken, olaylar sonrasında deneyimli oyuncunun piyasa değerinin düştüğü ve Katalan ekibinde forma giyme şansının da oldukça zor olduğu gözüküyor.

YENİ ROTA ÇİN

Fanatik'in haberine göre; Barcelona Yönetimi, satılması gündemde olan Arda Turan'a bu yaşanan olaylar nedeniyle tepki gösterdi. Katalanlar, Ernesto Valverde'nin takımın başına geçmesinin ardından transfer listesine koyulan 30 yaşındaki futbolcuyu, olaylar sonrasında kesin olarak gözden çıkardı. Ancak, Avrupa'nın büyük kulüplerinin gündeminde olan Arda'ya artık ilgi gözükmüyor. Bordo-Lacivertliler, futbolcuları astronomik rakamlarla transfer eden Çin kulüplerinden teklif bekliyor.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.