Artık uyanmanın zamanı gelmedi mi?

Müslüman aleminin uzun yıllardan bu yana Siyonistler tarafından baskıya ve zulme maruz kalması tüm İslam Alemi’ni derinden yaralarken...

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2017 10:48
Artık uyanmanın zamanı gelmedi mi?

HABER/HANZALA YILDIZ

Müslüman aleminin uzun yıllardan bu yana Siyonistler tarafından baskıya ve zulme maruz kalması tüm İslam Alemi’ni derinden yaralarken, Ümmetin tek kalesi olan Türkiye’nin İslam Devletleri (!) tarafından yalnız bırakılması halı hazırda iyi durumda olmayan Müslüman aleminin yaralarını daha derinleştirdi.

KAHRAMANMARAŞ TEK YÜREK!
Siyonist İsrail’in emelleri ve hedeflerini gerçekleştirmek için her geçen gün Müslüman aleminde bir yara açarken, Müslüman Devletlerin derin uykudan uyunmaması veya uyanmak istememesi tüm İslam Alemini derinden üzüyor.

Amerika Birleşik Devletlerinin başkanı Donald Trump’ın, ‘Kudüs’ü İsrail’in Başkenti olarak tanıyorum, Yahudiler herşeyin en iyisini hak ediyor. Bu onların en doğal hakkıydı ve ben onlara haklarına teslim ediyorum.’ Açıklaması üzerine Müslüman aleminde infiale sebep olduktan sonra, Türkiye’nin hemen her yerinde gösteriler ve protestolar ile Müslümanlar Kudüs’e yapılan fiili müdaheleye karşı tek yürek oldu.

TÜRKİYE ACİLEN AYASOFYA’YI MÜSLÜMANLARIN HİZMETİNE AÇMALIDIR
Türkiye’nin her yerinde Kudüs’e destek mitingleri ve protestolar düzenlenirken, Toplumda genel görüş Türkiye’nin Ayasofya’yı faaliyete açması gerektiği yönünde oldu.

Ayasofya, Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ve Bakanlar Kurulu kararı ile müzeye çevrilmiş ve 1 Şubat 1935’te müze olarak, yerli ve yabancı ziyaretçilere açılmıştır. 1936 tarihli tapu senedine göre, Ayasofya “57 pafta, 57 ada, 7. Parselde Fatih Sultan Mehmed Vakfı adına Türbe, Akaret, Muvakkithane ve Medereseden oluşan Ayasofya-i Kabir Camii Şerifi” adına tapuludur.

Ayasofya Camisinin (Şuandaki hali Müze) Müslümanların hizmetine açılması gerektiğini ifade eden Vatandaşlar, Kudüs’ü işgal eden ve yıllarca Müslümanlara zulmeden İsrail’e en iyi cevabın Ayasofya’yı hizmete açmak olduğunu belirttiler.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.