Artışlar, içimizde ki fırsatçıların laf furyasıdır

Aras kırtasiye İşletmecisi Zekeriya Aras yeni eğitim öğretim döneminde başvuran vatandaşlara kırtasiyecilik anlamında yardımcı olacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2018 11:54
Artışlar, içimizde ki fırsatçıların laf furyasıdır

Aras; “Son dönemlerdeki fiyat artışlarının sebebiyle eskisi indirimler yapamıyoruz. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Maddi olanakları el vermeyen öğrenciler içinde kendimizce formüller geliştirdik. Artış %100 var denilebilir ama her şeyi dolara bağlamak yanlıştır. Yerli üretilen mallarımız da var. Kâğıt ürünlerinin bir kısmı ithal ve dolara bağlı olabilir ürünlerin bir kısmı bağlı değildir. Dolar bahane edilerek fiyatlar artan yönde değişiklikler gösteriliyor. Bu içimizdeki bazı fırsatçıların yaratmış olduğu laf furyasıdır” dedi.

Yükselen fiyatlara değinen Aras; “Fiyatlar geçen senelere nazaran gerçekten yüksek. Sezon yeni açıldı ürünlerimizin çoğunu eski dönemde uygun olarak temin ettik. Daha önceki dönemde kırkbin tl’ye aldığımız ürünleri bugün yetmişbin tl civarı alacak ve vatandaşlarımız ve esnaflarımız tasarrufa gidecek. Son dönemlerdeki ekonomik olumsuzluklar Pazarcığı etkileyecektir. Ürünlerde korkunç bir artış var. Vatandaşta alırken tasarrufa gidecektir. Ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor. Burada fırsat vurguncularına fırsat vermememiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.