Avize sektöründe yeniliğe ‘Avizem Elektrik’ imzası

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Kahramanmaraş’ta sektörler gelişerek büyüyor. Çeşitliliği ile ayrı bir sektör haline gelen Avize Sektörüne ilgi her geçen gün artıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2018 10:52
Avize sektöründe yeniliğe ‘Avizem Elektrik’ imzası

HABER: HANZALA YILDIZ

Avizem Sektör Kahramanmaraş Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bertizlioğlu, Avize Sektörünün her geçen gün geliştiğinin altını çizerek, Avize sektörünün millileşmesi gerektiğini belirtti.

Sektöre Çinli ürünlerin hakim olduğunu belirten Bertizlioğlu, Vatandaşlardan yerli ürünlere olan taleplerinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Bertizlioğlu: “Avizem Elektrik Market 2000 yıllarının başında Mesut Elektrik Aydınlatma olarak Hayat hastanesi sokağında işletme hayatına başlamıştır. Genelde taahhüt arıza işleri, Elektrik malzeme satışı olarak işletme hayatına devam etmiştir. 2005 yılında İstanbul’da Işılay Aydınlatma Bölge Distribütörlüğünü üstlenmiştir. Yaklaşık 5-6 yıl civarı sıcak satış yapıp daha sonra soğuk satış sistemine geçmiştir.

Biz 2005 yılından sonra Avize Sektörüne biraz ağırlık verdik. Yeni işyerimizin isminizi Kurumsallaşmak adına Avizem Elektrik Market olarak faaliyete geçmiştir. Bizim çalışmalarımız satış üzerinedir. Renklerin ve zevklerin karşılaştırılamadığı bir dünyada Avize Sektörü her geçen gün gelişmesi gereken bir sektördür. Tezgahınızda güncel ürünleri bulundurmak en büyük artınız olacaktır. İnsanların sizi yeniliklerle tanıması lazım. Tasarruflu olarak Ledli avizeler gündemde, Piyasada ki ürünlerin yüzde yetmişe yakını Çin malı olduğu için insanlarımız mağdur oluyor. Burada çok kalitesiz avizeler var. Bunlar milli servetin dışında olduğu için verdiğiniz paraların çoğu dışarı gidiyor.”

avize-sektorunde-yenilige-‘avizem-elektrik’-imzasi-11.jpg

YERLİ ÜRETİME SAHİP ÇIKILMASI GEREKİYOR

Avize Sektöründe yerli üretime sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Mesut Bertizlioğlu, Yerli üretime sahip çıkılması halinde Ülke içerisinde ekonominin gelişme göstereceğini belirtti. İkinci Şube’yi Gaziantep’te faaliyete geçireceklerini kaydeden Bertizlioğlu, Kahramanmaraş’lı vatandaşlara seslenerek Avizem Elektriği ziyaret etmelerini tavsiye etti.

“Yerli üretim olursa eğer, birbirimizi desteklemiş oluyoruz ve paramız ülke içerisinde döndüğü için ekonomik gelişmemizde üst seviyelere tırmanıyor.

Avizem Elektrik Market olarak hedefimiz Gaziantep’te ikinci şubemizi faaliyet geçirmektir. Toptan grubunda Gaziantep çok hareketli bir il olduğu için ikinci yatırımımıza da Gaziantep’e alma kararı aldık.

Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Avizem Elektriği ziyaret etmeden Avize almasınlar. Kalitenin uygun fiyatla buluştuğu bu adreste vatandaşlarımıza kaliteli ürünler sunmak için işyerimizdeki ürünleri düzenli olarak yeniliyoruz. Vatandaşlarımız Avize almadan mutlaka bizi ziyaret etsinler.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.